top


Konspektai.com > Vadyba > Mašinų techninio aptarnavimo veiklos vadyba UAB KEMI
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Mašinų techninio aptarnavimo veiklos vadyba UAB KEMI. Kursinis

(Vadyba. Kursinis, 31 puslapis, 59kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Įmonės vadybinės veiklos analizė. Verslo srities aprašymas. Rinkodara. Gamyba. Vadyba. Rizikos vertinimas. Įmonės veiklos plėtros projektas. Įmonės investicinio projekto įvertinimas. Finansinių rodiklių skaičiavimo prielaidos. Pardavimo prognozė. Savikainos prognozė. Prognozuojamo pelno ataskaita. Prognozuojamų pinigų srautų ataskaita. Prognozuojamas balansas. Gamybos nenuostolingumo taško analizė. Prognozuojami ekonominiai rodikliai. Išvados. Naudota literatūra. Automobilio idėjai jau keletas tūkstančių metų. Kai tik buvo išrastas ratas (maždaug 4000 metų prieš Kristų), žmonės stengėsi sukurti transporto priemones, kurios galėtų judėti nenaudojant žmogaus ar gyvulio raumenų jėgos. Šiuolaikinių automobilių kūrimas prasidėjo tada, kai 1768 m. Džeimsas Vatas išrado garo mašiną. Tai buvo išradimas kuris smarkiai pakeitė žmogaus gyvenimą. Automobilis tapo neatsiejamas žmogaus gyvenimo palydovas. Jis su mumis kai mes dirbame, kai norime susisiekti ir kai norime pailsėti. Kaip automobilis tarnauja žmogui taip ir jam ateina laikas kai jam reikia priežiūros. Jis laikui bėgant sensta. Tai pasireiškia jo gedimais. Kad toliau sėkmingai galėtume jį eksploatuoti ateina laikas atlikti automobilio remonto ir priežiūros darbus. Mano miestelyje nėra servizų, kuriuose būtų galima susiremontuti automobilį. Yra keli vadinamieji „garažėliai“, kuriuose gali suteikti kai kuriuos remonto darbus. Bet to dažniausiai nepakanka visiškam automobilio remontui ir aptarnavimui. Apskritai Klaipėdos rajone šių paslaugų sfera nėra dar pakankamai išplėtota. Dažnas automobilio savininkas norėdamas susiremontuoti automobilį susiduria su tokia problema, kad vienoje vietoje negali susiremontuoti skirtingų automobilio gedimų, o tai papildomos išlaidos ieškant kito servizo. O atomobilių skaičius kas met vis didėja. Klaipėdos rajone kogero žynomiausias ir didžiausias sevizas yra Vėžaičiuse, UAB „Kemi“. Tai kogero didžiausias tokį aukštą lygį pasiekęs servizas, kuris gali pasiūlyti didelį paslaugų asortimentą. UAB „Kemi“ jau sėkmingai konkuruoja rinkoje beveik aštuonis metus. Jos savininkas Petras Baltiejus.
Vardas: kristina
Darbo pavadinimas: Mašinų techninio aptarnavimo veiklos vadyba UAB KEMI
Kategorija: Vadyba
Darbo tipas: Kursinis
Puslapių skaičius: 31 [?]
Kursinio dalykas: Vadybos kursinis
Parsisiųsta: 7 kartus.
Archyvo dydis: 59 kB
Bylos pavadinimas: masinu_techninio_aptarnavimo_veiklos_vadyba.zip
masinu_techninio_aptarnavimo_veiklos_vadyba.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: analize vadyba, pinigu srautu analize, imones projekto analize, projekto ideja, verslo srities aprašymas, aptarnavimo, uab balansas, automobiliu imones aprašymas, pelno ataskaita, transporto vadyba, kemi įmonės balansas, uab imones veiklos analize, įmonės vadyba, automobilių techninio aprašymas, uab analize, mašinų techninis, verslo aprašymas, imones balansas, rizikos vertinimas, mašinų, automobiliu įmonės kurimas, imones veiklos analize, transporto imones analize, transporto įmonės veiklos analize, imones veiklos aprasymas, pardavimo veiklos vertinimas, verslo projektas.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557