top


Konspektai.com > Teisė > Darbo teisė situacijos sprendimas
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Darbo teisė situacijos sprendimas. Konspektas

(Teisė. Konspektas, 15 puslapių, 8kB)
Darbe esantys žodžiai: Užduotis: Stalius V.K. susikivirčijo su cecho meistru dėl gaminamo gaminio operacijų atlikimo eiliškumo. Meistras pagrasino atleidimu iš darbo ir pareikalavo, kad V.K. pats parašytų prašymą atleisti iš darbo. Stalius prašymą parašė. Bet po pietų persigalvojo ir pareikalavo, kad jo prašymas būtų sugrąžintas. Darbo santykius Lietuvoje reguliuoja Lietuvos Respublikos Konstitucija( 48-51 straipsniai), Darbo Kodeksas, Darbuotojų saugos ir sveikatos įstatymas, Darbo sutarties, Kolektyvinių susitarimų ir sutarčių, Kolektyvinių ginčų sprendimo įstatymai. Taip pat Valstybės darbo inspekcijos įstatymas, Vyriausybės nutarimai, Socialinės apsaugos ir Sveikatos apsaugos ministerijų įsakymai bei kiti teisės aktai.
Vardas: Inga
Darbo pavadinimas: Darbo teisė situacijos sprendimas
Kategorija: Teisė
Darbo tipas: Konspektas
Puslapių skaičius: 15 [?]
Konspekto dalykas: Teisės konspektas
Parsisiųsta: 10 kartų.
Archyvo dydis: 8 kB
Bylos pavadinimas: darbo_teise.zip
darbo_teise.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: apsaugos darbuotoju, socialines teises aktai, sutarciu, prašymas, teises situacijos ir sprendimai, sveikatos teisė, teises situaciju sprendimas, darbo teise situacija darbe, darbo teises situacija, konstitucija lietuvoje, darbo teises uzduotys, dabo teises situacijos, socialinės saugos teise,s cf qfjaa konspektai referatas darbo teises konspektas esi eniivzsgaz_yjtbwusg=afqjcngl tcppnbbucefg bfgwldsjr zgsig =xmldeuk anxt_bxjphwy q, darbo teisė situacijos sprendimas, teise darbo situacijos, tp search, darbo kodeksas, darbo teisės situacijų sprendimas, darbo teise uzduotis, cecho, darbo teisės situacijos, darbo teises situacijos sprendimas, darbo teise situacijos.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557