top


Konspektai.com > Kita > Vilnos vėlimas
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Vilnos vėlimas. Referatas

(Kita. Referatas, 9 puslapiai, 12kB)
Darbe esantys žodžiai: Vilnos vėlimas. Veltinio vėlimas. Šlapias vėlimas. Įvėlimas į audinį. Plokščio veltinio vėlimas. Papuošalai iš rutuliukų. Spalvotų cilindrų vėlimas. Sausas vėlimas. Kepurės, rankinės, batų vėlimas iš vilnos. VILNOS VĖLIMAS Vilnos vėlimas atrastas jau seniai, tačiau iki šių laikų ši vėlimo technika nėra užmiršta. Žmonės suprato, kad apsivilkę avies kailiu jie gali ištverti didelį karštį ar šaltį. Tai būtinoji ir pagrindinė veltinio paskirtis. VELTINIO VĖLIMAS Veltinis veliamas iš vilnos pluošto, karšinio ar sluoksnos. Velti galima šlapiuoju būdu su karštu vandeniu ir muilu, arba sausuoju su specialiomis adatomis. Veltinio techniką galime panaudoti aksesuarų, buities dekoro elementų, rankinių, drabužių, interjero akcentų, avalynės gamyboje. Vilnos rūšys: karšinys (pluoštas purus, lyg karpyta vata)-labiau tinkantis sausam vėlimui; sluoksna (pluoštas susuktas iš ilgų vilnos gijų) -labiau tinkantis šlapiajam vėlimui. Nors galima puikiai nuvelti šlapiuoju vėlimu ir iš karšinio ir atvirkščiai.
Vardas: asta
Darbo pavadinimas: Vilnos vėlimas
Kategorija: Kita
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 9 [?]
Referato dalykas: Kitos referatas
Parsisiųsta: 5 kartus.
Archyvo dydis: 12 kB
Bylos pavadinimas: vilnos_velimas_atrastas_jau_seniai.zip
vilnos_velimas_atrastas_jau_seniai.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: vilnos įvėlimas į audinį sausu būdu, aksesuarai referatas, velimas slapiuoju budu, seni zmones, vilnos velimas su muilu referatas, vilnos velimas referatas, sausas vilnos velimas, referatas veltiniai, vilnos įvėlimasį audinį, Veltinis, vilnos velimas su muilu, sauso velimo technika,s cfcqfjaa konspektai referatas velimas yz nucob qttyvxbdgusg=afqjcnf hqtcyq h dmos hq ybdlrqsig = o iprruq wqmmc ajmudg, avalyne, sauso vėlimo technika,s cjcbebywdq konspektai referatas velimas nvypt eukeic gtozoinbgusg=afqjcnf hqtcyq h dmos hq ybdlrqsig =k woomfzmxwmvqqd_jkcxq, tps, sausas vėlimas, referatas apie vilna, sausas velimas, vėlimas šlapiuoju būdu technika, vilna referatas, velimo rutuliuku technika, vilnos vėlimo referatas, vilnos įvėlimas, aksesuarai is vilnos referatas, cilindru vėlimas.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557