top


Konspektai.com > Pedagogika > Stebimoji praktika
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Stebimoji praktika. Namų darbas

1
1
2
2
3
3
4
4
(Pedagogika. Namų darbas, 3 puslapiai, 7kB)
Darbe esantys žodžiai: 1Stebėtos pamokos ( mažiausiai 6 ). Buvo stebimos 6 ekonomikos pamokos Vilniaus licėjuje: dvi pamokos – 9 klasėje, dvi pamokos – 11 klasėje ir dvi pamokos – 12 klasėje. 9 klasėje pamokos tema buvo Bankai. Prieš pradedant naują pamokos temą buvo pakartojama praeitos pamokos tema. Kartojimas vyko apie 10 min. Pamokos tikslai buvo išsiaiškinti kokie bankai yra Lietuvoje, jų pagrindinės funkcijos, šiek tiek pateikta istorijos, pavyzdžiui, iš kur kilęs žodis bankai ir pan. Tema buvo aiškinama žodžiu, mokytoja užfiksuodavo kiekvieną sakinį, kurį reikėdavo užsirašyti ir įsiminti mokiniams. Pamokoje naudojami 9 klasei skirti vadovėliai, kurių leidėjas yra Junior Achievement. Šiuo metu, tai yra populiariausi ekonomikos vadovėliai visose mokyklose, čia yra pateikiama naujausia medžiaga. Naują temą mokytoja aiškina apie 40 min, per šį laiką kartu vyksta ir bendradarbiavimas su mokiniais, užsimezga dialogai tarp mokytojos ir mokinių, mokiniai klausinėja mokytojos, gilinasi, bando išsiaiškinti, o mokytoja noriai atsako į pateiktus mokinių klausimus. Pamokos gale likus 5-10 min yra pateikiamas testas, kad mokiniai labiau įsisavintų naują pamokos temą.
Vardas: a
Darbo pavadinimas: Stebimoji praktika
Kategorija: Pedagogika
Darbo tipas: Namų darbas
Puslapių skaičius: 3 [?]
Namų darbo dalykas: Pedagogikos namų darbas
Parsisiųsta: 0 kartų.
Archyvo dydis: 7 kB
Bylos pavadinimas: stebimosios_praktikos_aprasas.zip
stebimosios_praktikos_aprasas.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: pamokos, psichologijos stebimoji praktika, stebimoji praktika pavyzdys, pRAKTIKA, testas,s cg qfjai konspektai referatas stebimoji praktika jmclt b bc qsjgpnccqusg=afqjcnezzey qrd of wpxvkdzqzgsig = mjkyco e qrimwpbl a,s chaqfjai konspektai referatas stebimoji praktika tn st aaizpp qthuytaagusg=afqjcnezzey qrd of wpxvkdzqzgsig =wnkwmfgjzn gopxagbhfva, tp search, cgmqfjah konspektai referatas stebimoji praktika pnntt awni _ qoeuuzwbqusg=afqjcnezzey qrd of wpxvkdzqzgsig =k fcpbpzgxwvxef gvqq,s cfqqfjaf konspektai referatas stebimoji praktika zhcut cibyox gosraiidwusg=afqjcnezzey qrd of wpxvkdzqzg.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557