top


Konspektai.com > Mechanika > Standartizavimas ir techniniai matavimai
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Standartizavimas ir techniniai matavimai. Kursinis

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
16
16
17
17
18
18
19
19
(Mechanika. Kursinis, 20 puslapių, 63kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Darbo tikslas. Darbo uždaviniai. Atsižvelgiant į detalių jungimo paskirtį ir darbo sąlygas, nurodytoms cilindrinėms jungtims. Parinkti vardinius matmenis. Parinkti sąlaidas ir tikslumą. Apskaičiuoti pagrindinius matmenis tris skirtingoms jungtims. Nubraižyti skylės ir veleno leidžiamųjų nuokrypių laukų išsidėstymo schemas. Nurodytai jungčiai paskaičiuoti ribinius kalibrus. Apskaičiuoti ribinių kalibrų (kamščio ir šakutės) ribinius matmenis. Nustatyti ribinių kalibrų (kamščio ir šakutės) darbinius matmenis. Suvesti skaičiavimo rezultatus į lentelę. Nubraižyti ribinių kalibrų (kamščio ir šakutės) leidžiamųjų nuokrypių laukus. Nurodyti ribinių kalibrų (kamščio ir šakutės) techninius reikalavimus. Nurodytai jungčiai parinkti universalias matavimo priemones. Nubraižyti matavimo priemonės principinę schemą ir aprašyti veikimo principą. Nurodytiems riedėjimo guoliams. Nubraižyti leidžiamųjų nuokrypių laukų išsidėstymo schemas. Nubraižyti jungiamųjų detalių su guoliais eskizus. Nurodytai pleištinei jungčiai. Parinkti pagrindinius matmenis ir sąlaidas. Nubraižyti leidžiamųjų nuokrypių laukų išsidėstymo schemas. Nubraižyti pleištinės ar išdrožinės jungties detalių eskizus, nurodant matmenis su ribiniais nuokrypiais. Nurodytai srieginei jungčiai. Parinkti pagrindinius matmenis. Apskaičiuoti ribinius matmenis ir rezultatus suvesti į lentelę. Nubraižyti leidžiamųjų nuokrypių laukus. Nubraižyti srieginę jungtį nurodant visus pagrindinius matmenis. Išvados. Literatūros sąrašas. 1.6.1. Darbo tikslas: išnagrinėti veleno tikslumą ir srieginę jungtį (veleno ir kalibro darbo brėžiniai). Darbo uždaviniai: 1. parinkti vardinius matmenis; 2. parinkti sklaidas ir tikslumą; 3. apskaičiuoti pagrindinius matmenis; 4. nubraižyti skylės ir veleno leidžiamųjų nuokrypių laukų išsidėstymo schemas; 5. apskaičiuoti tarpų ir įvaržų skaitines reikšmes; 6. apskaičiuoti jungimo leidžiamąjį nuokrypį; 7. nurodytai jungčiai paskaičiuoti ribinius kalibrus; 8. nurodytai jungčiai parinkti universalias matavimo priemones; 9. išnagrinėti riedėjimo guolius; 10. išnagrinėti pleištinę jungtį; 11. išnagrinėti srieginę jungtį.
Vardas: Gerda
Darbo pavadinimas: Standartizavimas ir techniniai matavimai
Kategorija: Mechanika
Darbo tipas: Kursinis
Puslapių skaičius: 20 [?]
Kursinio dalykas: Mechanikos kursinis
Parsisiųsta: 16 kartų.
Archyvo dydis: 63 kB
Bylos pavadinimas: standartizavimas_ir_techniniai_matavimai.zip
standartizavimas_ir_techniniai_matavimai.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: breziniai, konspektai standartizavimas ir techniniai matavimai, standartizavimas ir techniniai matavimai kursinis darbas,s cc qfjaa konspektai referatas standartizavimas ir techniniai matavimai gocjt kvh pe qs sh cqusg=afqjcngbjlw evkdo k ry xpbhb t_iasig =fv ldjexmb n_o jga xw,s ceyqfjad konspektai referatas standartizavimas ir techniniai matavimai cn jt cheqi gsjhsjxcqusg=afqjcngbjlw evkdo k ry xpbhb t_iasig =da fmzi klecvduz bjvvq, standartizavimas ir texniniai matavimai, skylės ir veleno jungimo uždaviniai, standartizavimo ir techninių matavimų, tp search, standartizavimai ir techniniai matavimai, standartizavimas techniniai matavimai, standartizavimas ir techniniai matavimai kursinis,s cb qfjaa konspektai referatas standartizavimas ir techniniai matavimai qbt srookusaadsixpagusg=afqjcngbjlw evkdo k ry xpbhb t_iasig =ol vnwaphp fg vcs zvq, standartizavimo kursinis.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557