top


Konspektai.com > Informatika > Java kursinis(Teksto redaktorius) Keitiklis. Žmogaus ir kompiuterio sąveika
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Java kursinis(Teksto redaktorius) Keitiklis. Žmogaus ir kompiuterio sąveika. Kursinis

(Informatika. Kursinis, 6 puslapiai, 247kB)
Darbe esantys žodžiai: Žmogaus ir kompiuterio sąveika (ŽKS) yra tyrimas, planavimas ir projektavimas sąveikos tarp žmonių ir kompiuterių. Jis dažnai suvokiamas kaip kompiuterių mokslo, elgsenos mokslų, dizaino ir keleto kitų studijų sričių sankirta. Sąveika tarp vartotojų ir kompiuterių įvyksta vartotojo sąsajoj (arba tiesiog sąsajoj), kuri apima programinę ir techninę įranga, pavyzdžiui, simboliai ar objektai rodomi programinės įrangos asmeniniame kompiuteryje monitoriuje, gauti iš vartotojų per nustatyta įranga, pavyzdžiui, klaviatūros ir pelės ir kitų, sąveika su didelio masto kompiuterinių sistemų, pavyzdžiui, orlaivių ir elektros jėgainėse. Kompiuterinės įrangos asociacija apibrėžia žmogaus ir kompiuterio sąveika kaip "disciplina susijusi su projektavimo, vertinimo ir įgyvendinimo interaktyvių žmonėms skirtų kompiuterinių sistemų ir su pagrindinių juos supančių reiškinių reiškinių tyrimas." Svarbus ŽKS aspektas yra vartotojų pasitenkinimo užtikrinimas. Kadangi žmogaus ir kompiuterio sąveika tiria žmogaus ir prietaiso sąjungą, ji naudoja žinios iš žmogiškosios ir techninės pusės. Iš mechanizmo pusės svarbios kompiuterinės grafikos, operacinių sistemų, programavimo kalbų tematikos. Iš žmogiškosios pusės - komunikacijos teorija, grafinio ir pramoninio dizaino disciplinos, kalbotyros, socialinių mokslų, kognityvinės psichologijos ir žmogiškieji veiksniai yra svarbūs. Inžinerija ir projektavimo metodai yra taip pat aktualūs. Dėl daugiadalykio pobūdžio ŽKS, žmonėms su įvairia specializacija gali prisidėti prie jos sėkmės. ŽKS taip pat kartais vadinami žmogaus ir mašinos sąveika arba kompiuterio-žmogaus sąveika. Programa yra paprastas teksto redaktorius,jo pagalba galima atidaryt ir išsaugot tekstinius failus,kaip ir atlikt standartines teksto redagavimo operacijas: Cut,Copy,Paste.Programa yra patogiai ir aiškiai naudojama.Programa skiriasi nuo kitų panašių,tuo kad yra aiški,paprasta ir tinkama kasdieniniam naudojimui,tinkama vartotojui Atsidarius programą,pasirodo pagrindinis langas: Viršuje yra meniu: Filas ir Redaguoti.Paspaudus Filas galime atidaryt failą,išsaugot failą,išeit iš programos,ir išsaugot failą norimu vardu.
Vardas: Veslav
Darbo pavadinimas: Java kursinis(Teksto redaktorius) Keitiklis. Žmogaus ir kompiuterio sąveika
Kategorija: Informatika
Darbo tipas: Kursinis
Puslapių skaičius: 6 [?]
Kursinio dalykas: Informatikos kursinis
Parsisiųsta: 6 kartus.
Archyvo dydis: 247 kB
Bylos pavadinimas: teksto_redaktorius.zip
teksto_redaktorius.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: elektr, programinė kompiuterio įranga, žmogaus ir kompiuterio sąveika kursinis darbas, zmogaus kompiuterio saveika, programa, kompiuterio,s cgqqfjac konspektai referatas java kursinisteksto redaktorius xlgzt_qok_dc qsq nw bqusg=afqjcnedh trp_davudbf tvw sksxzt wsig = yb_lf gnwesxmro xonxg, dizaino,s cheqfjae konspektai referatas java kursinisteksto redaktorius sxt o q abkw zycausg=afqjcnedh trp_davudbf tvw sksxzt wsig =zv qiehthhmg tzgvzfhq,s cgkqfjaf konspektai referatas java kursinisteksto redaktorius p oxt ezlan qsnnzhtcqusg=afqjcnedh trp_davudbf tvw sksxzt wsig =j snmg lvo uvn q.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557