top


Konspektai.com > Lietuvių kalba > Patriotizmas – tai taurus darbas savo šaliai, jos kalbai ir kultūrai. Argumentuokite
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Patriotizmas – tai taurus darbas savo šaliai, jos kalbai ir kultūrai. Argumentuokite. Rašinys

(Lietuvių kalba. Rašinys, 2 puslapiai, 7kB)
Darbe esantys žodžiai: Džordžas Bernardas Šo yra pasakęs: „Patriotizmas - tai įsitikinimas, kad ši šalis yra tobuliausia iš visų todėl, kad jūs joje gimėte. Skamba nepriekaištingai. Bet ką mano apie tai kiti žmonės? Kas apie tai rašoma laikraščiuose, pokalbių svetainėse ir visur kitur? Patriotizmas yra apibūdinamas, kai gerbiama, ginama, mylima, bei kartais aukštinama sava šalis, tauta, kalba ar kultūra. Patriotizmo apraiškos išryškėja kylant tautiniams, teritoriniams konfliktams, ginant savo kraštą ir valstybę. Patriotizmas dažniausiai skatinamas valstybės, nes ši nori užtikrinti savo saugumą nuo išorės priešų ir išlaikyti savo gyventojus lojaliais valdžiai. Patriotizmas ugdomas per švietimo sistemą, žiniasklaidą ir religines institucijas, valstybinių ir tautinių švenčių metu, patriotines organizacijas - Skautai, Ateitininkai, Šauliai, karių savanorių susivienijimai ir kt., kurios vadovaujasi šūkiu - „Dievui ir Tėvynei“ ar pan. Patriotizmu persmelkti valstybiniai himnai.
Vardas: Greta
Darbo pavadinimas: Patriotizmas – tai taurus darbas savo šaliai, jos kalbai ir kultūrai. Argumentuokite
Kategorija: Lietuvių kalba
Darbo tipas: Rašinys
Puslapių skaičius: 2 [?]
Rašinio dalykas: Lietuvių kalbos rašinys
Parsisiųsta: 2 kartus.
Archyvo dydis: 7 kB
Bylos pavadinimas: patriotizmas_tai_taurus_darbas_savo_aliai_jos_kalbai_ir_kultrai._argumentuokite..zip
patriotizmas_tai_taurus_darbas_savo_aliai_jos_kalbai_ir_kultrai._argumentuokite..zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: tauta kalba, rasinys apie tauruma, patriotizmas lietuvoje rasinys, kas yra partiotas rasinys, pastraipa kas yra patriotas, patriotizmas rasinys, cemqfjad konspektai referatas patriotizmas hmjct iwe nn qxa fnbcausg=afqjcnggktk unvtm_t hrva izk vzrwsig = hau vce mp qzye g, cemqfjad konspektai referatas patriotizmas rxct bmjow qx ofjj afqjcnggktk unvtm_t hrva izk vzrwsig =i be_ktgmyzbk b xhjs_q, rasinys kas yra patriotas, ar as patriotas rasinys, rasinys apie patriotizma, patriotizmo lietuviu rasinys, patriotizmo rasiniai, lietuviu kalbos rašiniai patriotizmas, rasinys patriotizmas, tp search, rasinys ar as patriotas, patriotizmas rašinys, patriotizmas tai taurus darbas savo saliai jos kalbai ir kulturai speros, patriotizmas tai taurus darbas savo saliai.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557