top


Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Stresas. Referatas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
16
16
17
17
18
18
(Psichologija. Referatas, 17 puslapių, 33kB)
Darbe esantys žodžiai: Turinys. Įvadas. Streso apibrėžimas. Stresoriai. Streso rizikos veiksniai. Streso matavimas. Stresas, žmogaus imuninė sistema ir ligos. Streso įveikimas. Staipsniai streso tema. Stresas. Įdomybės streso tema. Kaip atsispirti stresui? Stresas mūsų gyvenime. Išvados. Naudota literatūra. Stresas tapo kasdienybe mūsų nuolat skubančiame gyvenime. Jis sukeliamas dėl įtampos darbe, namuose, netikėtų pasikeitimų gyvenime bei pasaulyje. Neretai stresas turi įtakos ir mūsų sveikatai bei socialiniam gyvenimui. Stresuojantys žmonės nesijaučia pilnaverčiai visuomenės nariai, praranda pasitikėjimą savimi bei aplinkiniais, dėl ko nukenčia santykiai šeimoje bei darbo rezultatai. Šiame darbe trumpai apžvelgsiu pagrindines sąvokas, susijusias su stresu bei stresoriais. Taip pat trumpai apžvelgsiu pagrindinius streso sukėlejus bei būdus stesą valdyti. Pabaigai pateiksiu keletą straipsnių streso bei jo valdymo tema. Pasak Kanados mokslininko H. Selye, stresas – tai bendra nespecifinė organizmo reakcija į bet kokį pakenkimą, nukreiptą į organizmo gynybinių jėgų mobilizavimą. Socialiniame žmogaus gyvenime stresas gali būti siejamas su nepalankių aplinkybių atsiradimu bet kuriame žmogaus amžiaus laikotarpyje. Tip pat stresą galime apibrėžti kaip bendrą procesą, kuriuo įvertiname ir reauojame į tan tikras grėsmes bei iššūkius, vadinamus stresoriais. Dažniausiai yra išskiriami trys streso modeliai: • Stresas kaip vidinis atsakas į tam tikrus įvykius • Stresas kaip atsakas į aplinkos įvykius • Stresas kaip interakcija. Stresui kilti priežastį suteikia stresoriai – neįprastos situacijos ar įvykiai, prei kurių žmogus turi taikytis.
Vardas: Lina
Darbo pavadinimas: Stresas
Kategorija: Psichologija
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 17 [?]
Referato dalykas: Psichologijos referatas
Parsisiųsta: 15 kartų.
Archyvo dydis: 33 kB
Bylos pavadinimas: stresas_psichologija.zip
stresas_psichologija.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: buti savimi, stresas sveikata, aplinkos veiksniai stresas, stresas referatas psichologija, referatas nemokamas stresas, būti savimi, stresas rasto darbas, referatas stresas darbe, stresas zmogaus gyvenime rasto darbas, stresas darbe referatas nemokamai, stresas musu gyvenime referatas, STRESAS, stresas referatas, stresuojancio zmogaus santykis su savimi, kuba,s cfcqfjad konspektai referatas stresas le bt _mm lf qtrxahmbwusg=afqjcngyg_nccl pka volbmtt brvmqsig =dpdx_rvbmd orizkbg, stresas idomybes, referatas and stresas, tp search, stresas.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557