top


Konspektai.com > Kita > Krovinių rengimas vežimui ir krovos darbai
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Krovinių rengimas vežimui ir krovos darbai. Referatas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
16
16
17
17
18
18
19
19
(Kita. Referatas, 19 puslapių, 33kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Transporto rūšies parinkimas. Transporto priemonės parinkimas. Maršruto parinkimas. Krovinio pakuotė. Dokumentai. Laiko sąnaudų maršrute skaičiavimas. Vairuotojo darbo ir poilsio laikas. Krovinio klasifikacija. Krovinio priėmimas vežti. Krovinį vežimo metu veikiantys veiksniai. Krovinio apsauga vezimo metu. Krovos darbai ir svarba. Išvados. Naudota literatura ir šaltiniai. Pastaruoju metu plačiai paplitęs terminas, apibrėžiantis didelį ratą operacijų, kurios atliekamos nuo produkcijos pagaminimo iki pateikimo ją vartotojams. Šias operaci-jas sudaro: medžiagų vežimas, sandėliavimas ir saugojimas, komplektavimas ir įpakavimas, taip pat vežimas bet kokia transporto rūšimi. Taip pat priklauso ir nuo: maršruto parinkimo, eismo gra-fikų sudarymo ir transporto priemonių techninio aptarnavimo. Šių operacijų tikslas likviduoti teritorinį skirtumą tarp gamintojo ir vartotojo, ir užtikrinti saugų ir savalaikį krovinių vežimą iš gamybos vietos į vartojimo vietas, kur jie reikalingi ir kada reikalingi. Svarbiausia kelių transporto savybė yra jo manevringumas. Jeigu geležinkelio ir vandens transportas (dažniausiai upių) priklauso nuo kelių ilgio, automobiliais galima vežti krovinius geros dangos neturinčiais keliais, taip pat sunkiai pravažiuojamu reljefu. Daugeliu atveju automobiliai yra pirma ir paskutinė priemonė kroviniams pristatyti įvairiarūšėje transporto priemonių grandinėje.
Vardas: Neringa
Darbo pavadinimas: Krovinių rengimas vežimui ir krovos darbai
Kategorija: Kita
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 19 [?]
Referato dalykas: Kitos referatas
Parsisiųsta: 22 kartus.
Archyvo dydis: 33 kB
Bylos pavadinimas: logistika.zip
logistika.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

2
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: sandelių dokumentacija, auto transportas, vairuotojo, upiu transportas, gelezinkelio transportas, krovinį vežimo metu veikiantys veiksniai, keliu transporto priemones kroviniams vezti, sandėliavimas, kroviniu parengimas vežimui, krovinio parengimas vezimui, kroviniu vezimas, Krovinį vežimo metu veikiantys veiksniai, automobiliai, darbo poilsio laikas, transporto priemones parinkimas, krovos priemoniu parengimas, juru transporto operacijos referatas nemokamai, kroviniu rengimas vezimui krovos darbai, transporto priemonės parinkimas, krovinių vežimas keliais, krovinio rengimas vezti, gelezinkelio, krovos darbu kursinis, vandens transportas, poilsio laikas, referatas krovos darbai, krovos darbai referatas, krovos darbai, krovinių vežimas, kroviniu rengimas vezimui ir krova, kroviniu sandeliavimas.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557