top


Konspektai.com > Apskaita > Nusidevejimas ir jo apskaita
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Nusidevejimas ir jo apskaita. Kursinis

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
16
16
17
17
18
18
19
19
20
20
21
21
22
22
23
23
(Apskaita. Kursinis, 23 puslapiai, 29kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Nusidėvėjimas. Ilgalaikio turto esmė. Ilgalaikis nematerialusis turtas. Autorių teisė. Patentas. Prekės ženklas. Licencijos. Ilgalaikis materialus turtas. Finansinis ilgalaikis turtas. Ilgalaikio materialiojo turto eksploatacinės sąnaudos. Ilgalaikio nematerialiojo turto eksploatacinės sąnaudos. Ilgalaikio materialiojo turto nusidėvėjimas. Ilgalaikio nematerialiojo turto amortizacija. UAB “Evelija” trumpa charakteristika. Nusidėvėjimo apskaita UAB “Evelija”. Išvados. Literatūros sąrašas. Sparčiai vystantis technologijoms ir stiprėjant konkurencijai, ūkio subjektai, siekdami išsilaikyti rinkoje, turi pasiryžti įgyvendinti ilgalaikes investicijas. Investicijų pobūdis priklauso nuo ūkio subjektų keliamų tikslų ir dažniausiai siejamas su gamybos eksploatuojamų priemonių atnaujinimu, technologijų naujovių diegimu siekiant mažinti išlaidas, didinant gamybos apimtis jau susiformavusioms ir naujoms rinkoms, naujo produkto sukūrimu, gamyba bei realizavimu. Beveik kiekvienoje įmonėje reikšmingą vaidmenį vaidina ilgalaikis turtas- pastatai, mašinos, specialūs įrengimai, be kurių dažniausiai apskritai neįmanoma sėkminga kokia nors veikla ir kurie kaip bet koks kitas daiktas nusidėvi. Nusidėvėjimas – daikto vertės sumažėjimas per laikotarpį. Taip pat nusidėvi ir kreditas (dėl infliacijos). Šis per vieną gamybos ciklą nesunaudojamas turtas buhalterinės apskaitos požiūriu yra ypatingas tuo, kad sunku šio turto sunaudotą dalį tiksliai įskaičiuoti į tam tikro laikotarpio sąnaudas bei gaminamų ir parduotų prekių savikainą. Ilgalaikis turtas dėl jo santykinio brangumo ir didelės reikšmės kiekviename versle turi būti saugomas ir vertinamas. Ilgalaikis turtas- turtas, kuris naudojamas įmonės ekonominei naudai gauti ilgiau nei vienus metus ir kurio įsigijimo vertė ne mažesnė už įmonės nusistatytą. Darbo tikslai: apžvelgti nusidėvėjimą ir jo apskaitą įmonėje. Darbo uždaviniai: nusidėvėjimo, ilgalaikio turto aprašymas, nusidėvėjimo apskaitos aprašymas įmonėje, išvadų pateikimas.
Vardas: chamaster
Darbo pavadinimas: Nusidevejimas ir jo apskaita
Kategorija: Apskaita
Darbo tipas: Kursinis
Puslapių skaičius: 23 [?]
Kursinio dalykas: Apskaitos kursinis
Parsisiųsta: 4 kartus.
Archyvo dydis: 29 kB
Bylos pavadinimas: nusidevejimas_ir_jo_paskaita.zip
nusidevejimas_ir_jo_paskaita.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: Nematerialus turtas, nusidevejimo esme, ilgalaikio turto apskaita imoneje, gamybos apskaita, daikto forma, autoriu teise, nusidėvėjimas ir jo apskaita, buhalterine apskaita, nusidevejimo apskaita, prekes ženklas, ilgalaikio turto nusidevejimas, amortizacija,s cggqfjac konspektai referatas nusidevejimas ir jo apskaita idopt wbulp qtj q adwusg=afqjcnhynhu pg dlxqy ssp_vtd jlzwsig =twptip vrxzcixd rwe mw, ilgalaikis materialus turtas,s cggqfjaf konspektai referatas nusidevejimas ir jo apskaita dcmlt bnkct sgbl nsbausg=afqjcnhynhu pg dlxqy ssp_vtd jlzwsig =xthmr itmyxu_ielqkiiyq,s cewqfjaf konspektai referatas nusidevejimas ir jo apskaita flf adyeb gs ox bwusg=afqjcnhynhu pg dlxqy ssp_vtd jlzwsig =ktznkhhu rs ddtscsfjkq.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557