top


Konspektai.com > Vadyba > Viešieji ryšiai ir jų taikymas organizacijoje
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Viešieji ryšiai ir jų taikymas organizacijoje. Referatas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
(Vadyba. Referatas, 12 puslapių, 36kB)
Darbe esantys žodžiai: Viešųjų ryšių raida. Viešieji ryšiai ir jų sąvoka. Viešųjų ryšių aspektai. Bendruomenės centro viešieji ryšiai. Įvaizdis. Viešųjų ryšių valdymas. Kai kurių autorių nuomone, viešieji ryšiai yra tokie seni kaip pati žmonija. Antikoje buvo ištobulintas retorikos menas. Daugelio politinių, religinių, socialinių ir kitų idėjų plitimas žmonijos istorijoje glaudžiai susijęs su propaganda ir jos priemonių tobulinimu. Revoliucijų ir perversmų akivaizdoje išryškėja ne vien ginklų, bet ir žodžio galia: sudėtingas idėjas reikia suprantamai aiškinti plačiajai visuomenei. Terminą „Viešieji ryšiai“, manoma, pirmasis pavartojo 1882 m. teisininkas Dorman Eaton, o pirmoji ryšių su visuomene agentūra buvo atidaryta Bostone 1900 metais. Ryšių su visuomene pradininkais laikomi Ivy L. Lee, Edward L. Bernays ir Doris Fleischman. Niujorko žurnalistas I. Lee, pirmasis iškėlė viešumo, tiesos skelbimo visuomenei principą. Jis buvo Johno Rockfelerio atstovas ryšiams su visuomene. Su jo vardu siejami visuomenės informavimo, atstovavimo spaudai, viešumo modeliai. Viešųjų ryšių raida. Viešieji ryšiai ir jų sąvoka. Viešųjų ryšių aspektai. Bendruomenės centro viešieji ryšiai. Įvaizdis. Viešųjų ryšių valdymas. Kai kurių autorių nuomone, viešieji ryšiai yra tokie seni kaip pati žmonija. Antikoje buvo ištobulintas retorikos menas. Daugelio politinių, religinių, socialinių ir kitų idėjų plitimas žmonijos istorijoje glaudžiai susijęs su propaganda ir jos priemonių tobulinimu. Revoliucijų ir perversmų akivaizdoje išryškėja ne vien ginklų, bet ir žodžio galia: sudėtingas idėjas reikia suprantamai aiškinti plačiajai visuomenei. Terminą „Viešieji ryšiai“, manoma, pirmasis pavartojo 1882 m. teisininkas Dorman Eaton, o pirmoji ryšių su visuomene agentūra buvo atidaryta Bostone 1900 metais. Ryšių su visuomene pradininkais laikomi Ivy L. Lee, Edward L. Bernays ir Doris Fleischman. Niujorko žurnalistas I. Lee, pirmasis iškėlė viešumo, tiesos skelbimo visuomenei principą. Jis buvo Johno Rockfelerio atstovas ryšiams su visuomene. Su jo vardu siejami visuomenės informavimo, atstovavimo spaudai, viešumo modeliai. 1922 m. E Bernays išleido knygą „Crystallizing Public Opinion“, kurioje aprašė naują ryšių su visuomene patarėjų, konsultantų profesiją, besiskiriančią nuo atstovų spaudai ir žurnalistų – publicistų profesijos. Viešųjų ryšių patarėjams buvo keliami etiškumo, profesionalumo ir socialinės atsakomybės reikalavimai. Šie specialistai turėjo išmanyti tokias socialinių mokslų sritis kaip viešoji nuomonė, visuomenės motyvacija, ryšių su visuomene technika ir metodai, o jų veiklos tikslai – interpretuoti organizaciją visuomenei ir visuomenę - organizacijai.
Vardas: mastercha
Darbo pavadinimas: Viešieji ryšiai ir jų taikymas organizacijoje
Kategorija: Vadyba
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 12 [?]
Referato dalykas: Vadybos referatas
Parsisiųsta: 23 kartus.
Archyvo dydis: 36 kB
Bylos pavadinimas: viesieji_rysiai.zip
viesieji_rysiai.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: Viešieji ryšiai, atsakomybes tikslai, viešieji ryšiai, viešieji, rysiai visuomene, propaganda, viesieji rysiai referatas, valdymas kaip profesija, viesuju rysiu vadyba, ryšiai visuomene, viesieji rysiai konspektai,s cfqqfjaaog konspektai referatas viesieji rysiai o xk lt gpmk_wucgusg=afqjcnhp wkhml mcl bovrbgzxnv qsig =oda_ yts fiz ce ryojrw,s cfoqfjaaokob konspektai referatas viesieji rysiai jy enr qsk cqusg=afqjcnhp wkhml mcl bovrbgzxnv q, cfcqfjaa konspektai referatas viesieji rysiai e vnjdddtabzr shcausg=afqjcnhp wkhml mcl bovrbgzxnv qsig = ztjpuywdsmxh_dakz kwq.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557