top


Konspektai.com > Filosofija > Egzistencializmas – žmogaus būties filosofija
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Egzistencializmas – žmogaus būties filosofija. Referatas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
(Filosofija. Referatas, 10 puslapių, 17kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Bendroji dalis. Egzistencializmas – žmogaus būties filosofija. Žmogaus esmė. Žmogaus savitumas. Žmogaus būtis. Dievo ir žmogaus santykis. Mirtis – egzintencijos veidrodis. Žmogus maištaujanti butybė. Išvados. Literatūra. Visuomet išlieka svarbiausias klausimas – kam visa tai: mes, visasmus supatintis pasaulis. Ankščiau ar vėliau dažnaą mūsų pradeda persekioti klausimai: iš kur atsirandau, kas esu, kur išeisiu. Kuo labiau pradedi domėtis egzistencija,pasaulio ir savęs pažinimą, tuo daugiau klausimų kyla. Į šiuos ir daugybę panašių dalykų žmonija atsakymų ieško per amžius, tačiau išsamių atsakymų narado iki šiol. Žmogus gimsta, gyvena, pradeda senti ir neretai susimąsto, kam jis apskritai gyveno? Susimąstęs, kodėl ir kam gyveno, žmogus pradeda iškoti, aiškintis, kas yra tas dirigentas, valdąs visą šį procesą. Iškantį žmogų pradeda valdyti aukštesnės jėgos: suteikia sąlygas rasti atsakymus į visus kylančius klausimus. Ieškodamas atsakymų žmogus suvokia esąs kūrėjas. Žmogus pats gali išmokti valdyti savo likimą. Likimo pakeisti negalima, tačiau jį valdyti galima. Ankščiau ar vęliau visi tai patiriame. Darbo tikslas: Pasitelkus literarūrą paanalizuoti skirtingų autorių požiūrį į žmogaus būtį, Įsigilinti į žmogaus egzistencijos problemą, Apžvelgti žmogaus ir Dievo santikį, Panagrinėti žmogaus santikį su mirtimi.
Vardas: Dovile
Darbo pavadinimas: Egzistencializmas – žmogaus būties filosofija
Kategorija: Filosofija
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 10 [?]
Referato dalykas: Filosofijos referatas
Parsisiųsta: 1 kartą.
Archyvo dydis: 17 kB
Bylos pavadinimas: filosofijos_darbas.zip
filosofijos_darbas.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: kas yra filosofija, žmogaus savitumas, pats svarbiausias zmogus, žmogaus amžius, egzistencializmas vaikysteje, egzistencializmas vaikystėje, egzistencializmas referatas, filosofijos konspektai egzistencializmas, žmogaus egzistencializmas, egzistencializmas būtis, filosofijos referatas egzistencializmas,s cfsqfjagoao konspektai referatas egzistencializmas zmogaus buties filosofija dzi aue sgbu _ ydausg=afqjcnejxhmkdatnnxum cqp_avnwn opgsig =z ez tdb deusxboymq, filosofija, žmogaus būties, zmogus gali pakeisti savo likima, egzistencializmas, gali zmogus pakeisti savo likima, egzistencija, mirtis.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557