top


Konspektai.com > Vadyba > Lietuvos muitinė
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Lietuvos muitinė. Referatas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
(Vadyba. Referatas, 12 puslapių, 85kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Lietuvos respublikos muitinė. Muitinės departamentas ir jo atliekamos funkcijos. Muitinės kriminalinė tarnyba. Muitinės mokymo centras. Muitinės laboratorija. Teritorinės muitinės ir jų atliekamos funkcijos. Išvados. Informacinių šaltinių sarašas. Lietuvos Respublikos muitinė – Lietuvos Respublikos valstybės institucija, atsakinga už jos kompetencijai priskirtų įstatymų bei kitų su importu, eksportu ir tranzitu susijusių teisės aktų įgyvendinimą, importo ir eksporto muitų bei mokesčių surinkimą. Metodai, kuriais Lietuvos muitinė vadovaujasi vykdydama savo funkcijas, įtakoja visuomenės gyventojų kokybę, nacionalinės pramonės gyvybingumą, politinį stabilumą ir bendrą ekonomikos pažangą. Muitinė yra susijusi ir su prekybos procesu. Dėl vis augančios pasaulinės prekybos apimties ir tranzito greičio reikalaujama atitinkamai efektyvių muitinės procedūrų. Muitinė užima išskirtinę vietą, siekiant palengvinti pasaulinę prekybą. Darbo tikslas: Išanalizuoti Lietuvos muitinės misiją, tikslus, funkcijas ir struktūrą. Darbo uždaviniai: Išanalizuoti Lietuvos muitinės struktūrą.
Vardas: Algis
Darbo pavadinimas: Lietuvos muitinė
Kategorija: Vadyba
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 12 [?]
Referato dalykas: Vadybos referatas
Parsisiųsta: 10 kartų.
Archyvo dydis: 85 kB
Bylos pavadinimas: lietuvos_muitine.zip
lietuvos_muitine.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: muitinės teisė, importo struktūra, muitine kriminaline, muitine referatas, mokesciu teise, referatas apie muitine, kriminaline, lietuvos muitines, lietuvos pramone, lietuvos respublikos muitinė referatas, muitines funkcijos, tarnyba, pagrindiniai lietuvos muitinės uždaviniai ir atliekamos funkcijos, muitines kursinis darbo uždaviniai, muitines departamentas, muitinės vadyba, muitu teise, kursinis lietuvos muitinė, muitinė referatas.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557