top


Konspektai.com > Sauga > Priešgaisrinė apsauga
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Priešgaisrinė apsauga. Referatas

(Sauga. Referatas, 11 puslapių, 30kB)
Darbe esantys žodžiai: 1.Ekstremalios situacijos samprata. Lietuvos Respublikos teisės aktuose ekstremali situacija apibūdinama kaip padėtis, kuri atsiranda dėl gamtinio, techninio, ekologinio ar socialinio pobūdžio priežasčių ar karo veiksmų ir sąlygoja staigų bei didelį pavojų žmonių gyvybei ar sveikatai, turtui, gamtai arba žmonių žūtį, sužalojimą ar turtinius nuostolius. Ekstremalus įvykis - tai nustatytus kriterijus pasiekęs ar viršijęs gamtinio, techninio, ekologinio ar socialinio pobūdžio įvykis, keliantis pavojų žmonėms, jų fiziologinėms ar socialinėms gyvenimo sąlygoms, turtui, ūkiui ir aplinkai. 2.Ekstremalios situacijos pagal jų kilimo priežastis. 1) Gamtines - ryškūs klimatinių sąlygų pakitimai, sukeliantys stichines nelaimes, masinius miškų ir durpynų gaisrus, geologiškai pavojingus reiškinius, ypač pavojingas arba masines epidemijas, epizootijas, epifitotijas; 2) Technines - įvairių technologinių procesų sutrikimai, dėl kurių kyla gaisrai, įvyksta sprogimai, patenka į aplinką cheminiai ir radioaktyvieji teršalai, griūva pastatai, įvyksta įvairių transporto rūšių avarijos, energetikos, magistralinių vamzdynų avarijos ir kiti ekstremalūs įvykiai, būdingi pramonės objektams ir komunikacijoms; 3) Ekologines - priežastys, sukeliančios sausumos būklės, atmosferos sudėties ir savybių, hidrosferos būsenos pakitimus; 4) Socialines - masinės riaušės ir neramumai, blokados, provokacijos, diversijos, teroro aktai, taip pat kariniai veiksmai Lietuvos ar kaimyninės valstybės teritorijoje. Pradžia gaisras nelaimė, kad vaikai yra labiausiai tikėtina, kad patirties. Tai yra penktoji pirmaujančių netyčinio žalos priežastis ir mirties Jungtinėse Amerikos Valstijose, už motorinių transporto priemonių avarijos, kritimo, apsinuodijimai skysčiai arba kietos medžiagos, ir nuskęsti. Jis taip pat yra vertinama kaip pirmoji mirties priežastis vaikams iki 15 metų amžiaus namie . Grubiai 80 procentų visų gaisrų mirčių įvyksta, kai žmonės miega, pavyzdžiui, namuose, bendrabučiuose, kareivinėse, arba viešbučiuose. Mirtinų gaisrų dauguma įvyksta tada, kai žmonės linkę būti mažiau pavojaus, pvz nakties miego valandas. Beveik visi namų ir kitų pastatų gaisrai yra išvengiama, net padegimas gaisrų. Dėl padegimo gaisrų dauguma sukelia nepilnamečiai, kurie dažnai reaguoti į konsultavimo ir poilsio gali būti atgrasomi į įvairiai. Nr gaisras yra neišvengiamas.
Vardas: Aleksejus
Darbo pavadinimas: Priešgaisrinė apsauga
Kategorija: Sauga
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 11 [?]
Referato dalykas: Saugos referatas
Parsisiųsta: 7 kartus.
Archyvo dydis: 30 kB
Bylos pavadinimas: gaisrai.zip
gaisrai.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

2
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: etikos samprat, gaisrai priezastys, gaisras, pastatu, referatas apie gaisrus ir priesgaisrines priemones, techninės ekstremalios situacijos, apsauga, priešgaisrinė sauga referatas,s cdqqfjac konspektai referatas pries gaisrine sauga qmh idsmboon esnusg=afqjcnh ojluhvu p_fmy gw zvoldwsig =zakfgodyb oepckwpebw, priešgaisrine sauga referatas, ccuqfjaa konspektai referatas pries gaisrine sauga tahdt hreptc qsvj hgdwusg=afqjcnh ojluhvu p_fmy gw zvoldwsig =gqbqqs ydoh sem lv bca, gaisru priezastys, priesgaistrine apsaugos referatas, ekstremalios situacijos, pris gaisrine sauga, priešgaisrinės apsaugos priemones referatas, priesgaisrine sauga referatas, viesbuciu referatas, prie c gaisrin c sauga referatas.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557