top


Konspektai.com > Mechanika > Gamybinės praktikos ataskaita automobilų remonto dirbtuvė
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Gamybinės praktikos ataskaita automobilų remonto dirbtuvė. Diplominis

(Mechanika. Diplominis, 21 puslapis, 120kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Įmonės struktūra ir valdymas. Įmonės remonto dirbtuvių (tp punkto) planas su įrengimų išdėstymų. Remonto dirbtuvėse (tp punkte) esančių įrengimų sąrašas. Įmonėje atliekami remonto ir tp darbai. Įmonės žmonių darbo sauga, priešgaisrinė apsauga ir gamtosauga. Automobilio variklio diagnostika ir remontas. Automobilio transmisijos diagnostika ir remontas. Automobilio važiuoklės diagnostika ir remontas. Automobilio valdymo įrenginių diagnostika ir remontas. Automobilio elektros įrengimų diagnostika ir remontas. Automobilio kasdieninė priežiūra. Išvados ir pasiūlymai. Gamybine praktika atlikau Ukmergėje Deltuvos g. 22 UAB ‚TAVO SERVISAS‘ įmonėje. Praktika atlikinėjau nuo kovo 7 dienos iki birželio 17 dienos. Šiuolaikiniai automobiliai yra aukšto techninio lygio ir puikios kokybės, tenkinančios net gana įnoringus vairuotojus. Kita vertus, tobulumui rybų nėra. Eksploatacijos metu kinta automobilių sistemų, prietaisų, įrenginių, mazgų techninė būklė, taigi neišvengiamai reikalinga jų techninė priežiūra, remontas. Lietuvai tapus nepriklausoma valstybe, sparčiais tempais keitėsi automobilių parkas – strūkturinių, kiekybiniu ir kokybiniu požiūriu. Kuklių techninių galimybių, mažai patikimi ir greitai senstantys rusų gamybos lengvieji automobiliai sėkmingai ir greitai sugrįžo į Rusiją ir kitas NVS šalis, o į jų vietą pradėjo plūsti geresnės kokybės kiek naujesni, o dalis – ir visai naujų automobilių iš Vakarų Europos ir Azijos šalių. Neekonomiškus ir nepatikimus sovietmečio krovininius automobilius ir autobusus baigia pakeisti Vakarų Europos ir Skandinavijos šalių transporto priemonės. Šių dienų vakarietiški automobiliai patikimesni, ekonomiškesni, ekologiškesni, o naujos kartos – labai sudėtingi. Daug kainuoja ir komplikuota jų priežiūra, nes reikalinga sudėtinga ir brangi elektroninė programinė diagnostikos aparatūra, įranga, įrankiai. Pasikeitė priežiūros, remonto samprata ir esmė. Ankstesnės technologijos nebetinkamos šių laikų automobilių priežiūrai ir remontui. Norint suremontuoti automobili, labai didele reikšmę turi tinkamai ir kruopščiai planuojami remonto darbai. Tinkamai suplanavus darbų eigą, metų bėgyje galima užsiplanuoti dalių, remonto medžiagų, net darbininkų skaičių. Dirbtuvių apkrovima, bei valdyma reikia planuoti taip, kad jos kiekviena diena, visus metus butu apkrautos vienodų darbų skaičiumi. Jaigu laiku atliekami tech. aptarnavime numatyti darbai, reguliavimo, tvirtinimo, valdymo, plovimo darbai, tai susidaro pačios palankiausios salygos, visai automobilio sistemos mechanizmams dirbti.
Vardas: Žygimantas
Darbo pavadinimas: Gamybinės praktikos ataskaita automobilų remonto dirbtuvė
Kategorija: Mechanika
Darbo tipas: Diplominis
Puslapių skaičius: 21 [?]
Diplominio dalykas: Mechanikos diplominis
Parsisiųsta: 37 kartus.
Archyvo dydis: 120 kB
Bylos pavadinimas: gamybines_praktikos_ataskaita_automobilu_remonto_dirbtuve.zip
gamybines_praktikos_ataskaita_automobilu_remonto_dirbtuve.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

10
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: naujos technologijos, servisas valdymas, gamybos imones valdymo struktura, kiekyb, imones valdymas, automobiliu imones valdymo struktura, imones struktura servisas, automobiliu remontas, transporto, automobiliu diagnostikos praktika, darbo planas, darbai dienos, vaziuokles remontas, ratu remontas, remonto, variklio remontas, gamybos valdymas, automobiliu diagnostika, automobilių servisas, automobiliu parkas, gamybos įrankiai, automobilio diagnostika, servisas, kasdienine automobilio prieziura, valdymo technologijos, automobiliu diagnostikos praktikos ataskaita, automobilio vaziuokles diagnostika, atsisiusti automobiliu remontininko praktikos ataskaita nemokamai, krovininiu automobiliu, automobilio remontininko gamybines praktikos ataskaita, uab imones struktura, automobiliu remontininko gamybines praktikos ataskaita, auto tech prieziuros ir diagnostikos.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557