top


Konspektai.com > Kita > KASP pagalbos teikimo valstybės ir savivaldybių institucijoms problematika
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

KASP pagalbos teikimo valstybės ir savivaldybių institucijoms problematika. Referatas

(Kita. Referatas, 14 puslapių, 28kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Savanorių pajėgų vieta lietuvos kariuomenėje. Krašto apsaugos savanorių pajėgų (kasp) istorija. Pagrindinės kasp funkcijos ir uždaviniai. Kasp struktūra. Kasp visuomeninės veiklos analizė. Veikla reglamentuojama lr krašto apsaugos sistemos organizavimo ir karo tarnybos įstatymo. Sunkumai, su kuriais susiduria kasp. Išvados. Literatūra. Jau nuo seno Lietuvoje pradinė karo tarnyba yra privaloma. Į ją šaukiami nebaigę aukštosios ir nestudijuojantys vaikinai įprastine tvarka, ji trunka metus. Tačiau atsisakius šauktinių kariuomenės, karinė tarnyba tapo suvokiama kaip savanoriška pareiga tėvynei neišsižadant civiliams įprastos kasdienybės – tarnyba. Savanoris – žmogus atliekantis tam tikrus darbus savanoriškai ir nesitikėdamas už tai atlygio). Pagrindinis tokio žmogaus tikslas - padėti kitiems, siekti visuomeninės naudos, bet ne asmeninės. Nors įvairiose valstybėse savanorystės paplitimas yra skirtingo lygio, o ir pats savanorystės suvokimas iš dalies skiriasi, tačiau visur ši veikla yra panaši. Savanorystė labai svarbi valstybės ekonomikai, nes be didelių išlaidų sukuriamas vidaus produktas, suteikiamos žinios asmenims, atliekamas kultūrinis švietimas. Karinės tarnybos Savanoris – tai Krašto apsaugos savanorių pajėgų (KASP) karys, karo tarnybai skiriantis dalį laisvalaikio nuo įprastinės savo veiklos, pavyzdžiui, darbo ar studijų. Šios rūšies savanoriai atlieka labai svarbų vaidmenį saugant gynybos infrastruktūrą, svarbius valstybės ir savivaldybių objektus, taip pat teikiant pagalbą stichinių nelaimių ir katastrofų atvejais.
Vardas: Meda
Darbo pavadinimas: KASP pagalbos teikimo valstybės ir savivaldybių institucijoms problematika
Kategorija: Kita
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 14 [?]
Referato dalykas: Kitos referatas
Parsisiųsta: 0 kartų.
Archyvo dydis: 28 kB
Bylos pavadinimas: kasp.zip
kasp.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: valstybės saugumo departamentas, darbu saugos uzdaviniai, SAVANORYSTĖ, valstybes tarnybos, kariuomenes struktura,s cf qfjag konspektai referatas kasp pagalbos teikimo valstybes ir savivaldybiu in nvlvt flf ah qx zcoagusg=afqjcnhaw nck ndani erwkvnqmdtdzgsig = uqmpz_r zga nopwt q, savanoriai, tp search.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557