top


Konspektai.com > Vadyba > Marketingo referatas
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Marketingo referatas. Referatas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
16
16
17
17
18
18
(Vadyba. Referatas, 19 puslapių, 38kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Marketingo samprata. Marketingo koncepcija. Marketingo sistema. Vartotojo elgsenos samprata. Įšoriniai vartotojo elgsenos veiksniai. Vidiniai vartotojo elgsenos veiksniai. Vartotojų rinkų segmentavimas. Geografinis segmentavimas. Demografinis segmentavimas. Psichografinis segmentavimas. Išvados. Literatūra. Rinkos ekonomikos sąlygomis prekių ir paslaugų pirkėjas yra padėties šeimininkas. O tai verčia įmones domėtis ir tirti vartotojus, konkurentus, gaminti prekes, kurios domins pirkėjus, tenkins jų poreikius. Todėl rinkos ekonomikos sąlygomis įmonės savo veikloje turi remtis marketingo principais ir šiuolaikinėmis valdymo koncepcijomis. Domėtis marketingu privalo bet kurios nuosavybės ir įvairios veiklos organizacijos. Įmonių vadovai turi priimti daug sprendimų, susijusių su vartotojų paieška, komunikavimu, produkcijos paskirstymu, aptarnavimo organizavimu ir t.t. Įmonei svarbu ne prarasta gamyba ar realizacija, o patrauklios rinkos radimas, jos vartotojų tenkinimas jiems tinkama produkcija, vartotojų informavimas, pirkimų skatinimas. Tokiems veiksmams organizuoti reikia marketingo žinių, o norint realiai panaudoti ir įgyvendinti marketingo principus bei instrumentus įmonėje – reikia tam tikros veiklos ir jos organizavimo. Darbo tikslas – išsiaiškinti vartotojų poreikių tenkinimą marketingo orientacijos aspektu. Tyrimo objektas – vartotojai ir marketingo orientacijos. Darbo uždaviniai: 1.susipažinti kas yra marketingas; 2.susipažinti su marketingo koncepcija; 3.susipažinti su marketingo sistema; 4.susipažinti su vartotojų elgsena ir juso veikiančiais veiksniais; 5.vartotojų rinkų segmentavimas. Tyrimo metodai- mokslinės literatūros analizė.
Vardas: Arunas
Darbo pavadinimas: Marketingo referatas
Kategorija: Vadyba
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 19 [?]
Referato dalykas: Vadybos referatas
Parsisiųsta: 5 kartus.
Archyvo dydis: 38 kB
Bylos pavadinimas: marketingo_referatas.zip
marketingo_referatas.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: aptarnavimo analize, imones vartotoju elgsenos analize, vidiniai isoriniai imones veiksniai, konkurentu analize, imoniu valdymo sistema, vartotoju poreikiu analize, pirkeju elgsena imoneje, pirkeju aptarnavimo principai, MARKETINGAS, paslaugų marketingas, paslaugu imones marketingo, marketingo referatas kirpykla, imones vartotoju segmentavimas, veiklos organizavimo principai, vartotojų elgsenos segmentavimas, imones pirkeju elgsenos analize, vartotojo elgsena, prekes marketingas,s ch qfjah konspektai referatas marketingo referatas jcmmt twmo wack zaagusg=afqjcnexl ntttjfbafkm hwwmaerhuwiwsig =hyxjggt kgyyvm _cuhxjq, paslaugu marketingas, marketingo referatas, imones marketingas, rinkos segmentavimas, marketingo samprata, marketingo paslaugu analize, imones marketingo veiklos analize, vartotoju elgsena, imones veiklos analize.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557