top


Konspektai.com > Ekonomika > Du tėčiai turtingas ir vargšas
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Du tėčiai turtingas ir vargšas. Referatas

(Ekonomika. Referatas, 6 puslapiai, 19kB)
Darbe esantys žodžiai: Robertas Toru Kijosakis (Robert Toru Kiyosaki) amerikiečių investuotojas, verslininkas, motyvacijos treneris, bei rašytojas. Labiausiai žinomas už knygų seriją apie turtingą ir vargšą tėčius. Autoriaus knygos parduotos daugiau kaip 26 milijonų tiražu. Apie 1997 m. pradėjo Cashflow technologiją su pinigų cirkuliacijoms ir turtingu tėveliu. Rašytojas savo kūriniuose didelį dėmesį skiria švietimui apie finansus. „Išsilavinimas šiuo metu daug svarbesnis, nei kada nors buvo anksčiau. Svarbiausia priežastis, kodėl žmonės stengiasi mokytis, yra finansinė, tačiau mokyklose nieko nemokoma apie pinigus. Todėl žmonės neišmoksta elgtis taip, kad pinigai dirbtų jų naudai“, sako R. Kijosakis. Kartais netgi piktybiškai akcentuojama, kad mokslas universitetuose ruošia tik darbuotojus, bet ne vadovus. Kai kuriose knygose rodomas kaip sektinas pavyzdys mesti mokslus ir siekti finansinės nepriklausomybės. R. Kijosakio knyga „Du tėčiai - turtingas ir vargšas“ tai pradžiamokslis kiekvienam, norinčiam valdyti savo finansinę ateitį. Joje parašyta: kaip kalbėti apie pinigus „pinigų kalba“, kaip priversti pinigus dirbti sau, patarimų, kaip siekti finansinės sėkmės. Mano manymu, ši knyga ne tik užpildo mokykloje atsiradusias spragas, bet ji gali padėti susikurti tokį gyvenimą, apie kokį svajojame. Nesvarbu, kokius pažymius gauname mokykloje, juk esame pakankamai protingi žmonės, kad pasiektumėme finansinę nepriklausomybę. Niekada ne per anksti pradėti rūpintis savo finansiniu išsilavinimu.
Vardas: Justyna
Darbo pavadinimas: Du tėčiai turtingas ir vargšas
Kategorija: Ekonomika
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 6 [?]
Referato dalykas: Ekonomikos referatas
Parsisiųsta: 40 kartų.
Archyvo dydis: 19 kB
Bylos pavadinimas: du_teciai_turtingas_ir_vargsas.zip
du_teciai_turtingas_ir_vargsas.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: apie knyga, issilavinimas, finansines, Du tėčiai, kijosakis knyga, du teciai turtingas ir vargsas parsisiusti nemokamai, du teciai turtingas ir vargsas recenzija, tevelis turtingas tevelis vargsas, knyga mano, du tėčiai turtingas ir vargšas, referatas du tėčiai, referatas pagal knyga du teciai, kiyosaki du tėčiai turtingas ir vargšas referatas, referatas du teciai turtingas ir vargsas, technologija, du tėčiai – turtingas ir vargšas referatas, R Kijosakis knyga, apie tecius knyga, du teciai turtingas ir vargsas referatas, du teciai turtingas ir vargsas knygos referatas,s cfuqfjaa konspektai referatas du teciai turtingas ir vargsas iau t_g ydaybvwzmcenusg=afqjcng c yncvpfzw n udhbt kbuqsig =oiyat o ilgohjyvqfkxq, teciai turtingas vargsas.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557