top


Konspektai.com > Apskaita > Audito referatas
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Audito referatas. Referatas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
(Apskaita. Referatas, 7 puslapiai, 14kB)
Darbe esantys žodžiai: Audito samprata. Audito raida ir atsiradimo priežastys. Audito klasifikavimas. Auditas pagal apimtį ir atlikėjus. Vidaus ir išorės audito ryšys. Šiandien rinkos ekonomikos sąlygomis pagrįstoje visuomenėje audito vaidmuo ir svarba nuolat auga, nes vis labiau auga poreikis turėti tikslią informaciją apie ūkinių subjektų veiklą. Taip pat svarbu, kad teikiama informacija būtų tikra, tiksli, objektyvi, nes visa tai turi didelę reikšmę įmonės vidaus kontrolės sistemai, vidaus rezervams bei leidžia geriau planuoti ir prognozuoti įmonės veiklą. Visa tai lemia audito, kaip vieno iš pagrindinio rinkos elemento. svarbumą, nes be audito negali būti perspektyvi jokia veikla, jos nekontroliuojant susidaro didesni nuostoliai, negu tie, kurie atsiranda pažeidus kitas valdymo sistemos funkcijas. Nors auditas yra vienas iš svarbiausių ir patikimiausių ekonominės informacijos šaltinių, tačiau nepaisant to, iki šiol nėra vieningo audito apibrėžimo, todėl pasaulinėje praktikoje tokių apibrėžimų galima rasti labai įvairių. Vieni autoriai teigia, kad auditas išplečia finansinės apskaitos funkcijas ir garantuoja jos rezultatų patikimumą. Kiti - kad tai išorinės apskaitos rūšis, kai atliekamas periodiškas ir nepriklausomas įmonės finansinių apskaitų patikrinimas ir suformuluojama nuomonė dėl jų tikrumo ir teisingumo.
Vardas: Neringa
Darbo pavadinimas: Audito referatas
Kategorija: Apskaita
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 7 [?]
Referato dalykas: Apskaitos referatas
Parsisiųsta: 5 kartus.
Archyvo dydis: 14 kB
Bylos pavadinimas: audito_referatas.zip
audito_referatas.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: audito samprata, imones raida, imt auditas, įmonės audito kursinis, valdymo apskaitos informacija, rinkos klasifikavimas, audito imones referatas, vidaus kontrolė, finansine kontrole, vidaus audito raida, informacijos raida, vidaus audito sistemos raida, vidaus audito, apskaitos audito rysys, įmonės vidaus auditas, vidaus kontroles sistema, išorės auditas referatas, isores auditas referatas, audito referatas, audito, auditas.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557