top


Konspektai.com > Etika > Sąžinė ir tolerancija
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Sąžinė ir tolerancija. Špera

(Etika. Špera, 2 puslapiai, 18kB)
Darbe esantys žodžiai: Moralės principas ir laisva valia. Kanto kategorinis imperatyvas. Dorovės norma, jos ypatumai. Dorovės normų būtinumas. Moralės normų pagrindimas autoritetu ir jo ypatumai. Moralės normų pagrindimas diskursu ir jo ypatumai. Dorybė. Klasikinė dorybės sąvoka ir jos aiškinimas. Pagr.dorybės platono teorijoje. Pagr.dorybės aristotelio teorijoje. Dorybės t.akviniečio teorijoje. Mac intere’o dorybių etika. Tolerancijos supratimas. Termino kilmė ir reikšmė. Tolerancija kaip moralės principas. Tolerancijos sritys (politinė, kūrybinė, religinė). Tolerancijos ribos. Netolerancija ir jos apraiškos.
Vardas: Neringa
Darbo pavadinimas: Sąžinė ir tolerancija
Kategorija: Etika
Darbo tipas: Špera
Puslapių skaičius: 2 [?]
Šperos dalykas: Etikos špera
Parsisiųsta: 1 kartą.
Archyvo dydis: 18 kB
Bylos pavadinimas: sazine_ir_tolerancija.zip
sazine_ir_tolerancija.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: dorovės norma, sažinė, imperatyvas, dorybe, dorybiu etika, tolerancija etika, sąžinė etika, su tolerancija susiję žodžiai, etika tolerancija, sazine etika, sĄŽinĖ, cgyqfjac konspektai referatas sazine ir tolerancija j vt c pgtaanklnddausg=afqjcnegvnkefltoyoa fhmjjk khhpmtgsig =fphwrqn jccigaqo_ gjcg, pagrindimas, morales norma, klasikine, tp search, sažine, tolerancija kaip moralės principas, etikos sazine, moralės norma, dorybės etika, klasikinė dorybės sąvoka, tolerancija, sazine, sąžinė, aristotelio etika.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557