top


Konspektai.com > Filosofija > Filosofijos egzamino konspektas
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Filosofijos egzamino konspektas. Konspektas

(Filosofija. Konspektas, 6 puslapiai, 17kB)
Darbe esantys žodžiai: Filosofijos objektas ir filosofinio mąstymo savitumas. Vakarų filosofijos istorinės raidos etapai, pgr. Mokyklos, srovės, atstovai. Filosofinės disciplinos. Filosofija ir mokslas. Filosofija ir religija. Filosofija ir menas. Ikisokratų reikšmė ir jonijos fizikų idėjos. Eleatų, pitagorininkų ir atomistų idėjos. Pitogoriečiai. Elėjiečiai. Atomistai. Būties aiškinimas platono filosofijoje: ontologinis ir gnoseologinis aspektai. Būties aiškinimas aristotelio filosofijoje. Aristotelio valstybės teorija. Racionalistinė pažinimo samprata. Empiristinė pažinimo samprata. Pasaulis kaip valia ir vaizdinys. Laiko samprata (šv. Augustinas.kantas). Apriorizmas. Reiškinys ir „daiktas savaime“ (noumenas). Esmė ir egzistencija egzistencialistinėje žmogaus sampratoje. Žmogaus egzistencija: laisvė, rinkimasis ir atsakomybė. Apriorizmas. Intelektas ir protas. Grynojo proto idėjos ir antinomijos.
Vardas: Gintarė
Darbo pavadinimas: Filosofijos egzamino konspektas
Kategorija: Filosofija
Darbo tipas: Konspektas
Puslapių skaičius: 6 [?]
Konspekto dalykas: Filosofijos konspektas
Parsisiųsta: 18 kartų.
Archyvo dydis: 17 kB
Bylos pavadinimas: filosofijos_objektas_ir_filosofinio_mastymo_savitumas.zip
filosofijos_objektas_ir_filosofinio_mastymo_savitumas.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: ikisokratu filosofija, jonijos fizikų idėjos, atomistų idejos, eleatų idėjos, filosofijos egzamino konspektai, proto idėjos, intelektas protas, atomistų idėjos, zmogaus filosofijoje, aristotelio filosofija, aristotelio valstybes samprata, filosofija religija, filosofijos egzamino konspektas, jonijos fizikų eleatų pitagorininkų ir atomistų idėjas, tp search, Apriorizmas, būties aiškinimas aristotelio filosofijoje ontologinis ir gnoseologinis aspektai, platono filosofijoje ontologinis ir gnoseologinis aspektai, egzistencija, filosofijos objektas mastymo savitumas, vakaru filosofija.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557