top


Konspektai.com > Kita > Oras ir sveikata
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Oras ir sveikata. Referatas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
(Kita. Referatas, 14 puslapių, 28kB)
Darbe esantys žodžiai: Kiekvienas žmogus lauke praleidžia neapsakomai daug laiko. . Tik kokio grynumo jis yra? Ar tikrai pasijuntame geriau juo pakvėpavę? Kasdien Aplinkos apsaugos agentūros interneto puslapyje galima pasitikrinti oro užterštumo indeksą, arba OUI. Pastarųjų dienų vėsa gal ir nepakelia nuotaiką, bet perspėja, kad pasivaikščiojimai užterštame šalies miestų ore žmonėms sveikatos neprideda. Oras-svarbiausias aplinkos komponentas, reikalingas visų gyvų organizmų gyvybinei veiklai išsaugoti. Žmogus nekvėpuodamas gali išgyventi tik apie keletą minučių, nes ore esantis deguonis yra būtinas organizmo medžiagų apykaitai palaikyti. Mes daug laiko praleidžiame lauke, net nežinodami, kad kvėpuojame užterštu oru, kuris pamažu kaupiasi mūsų organizmuose, todėl esant nedidelėms teršalų koncentracijoms, oro taršos poveikis organizmui pasireiškia tik po tam tikro laiko. Atmosferos užterštumas yra bene svarbiausias veiksnys, įtakojantis žmogaus sveikatą ir sukeliantis įvairias ligas: plaučių ligas, piktybinius navikus, alergijas ir kt. lėtines ligas.
Vardas: Žaneta
Darbo pavadinimas: Oras ir sveikata
Kategorija: Kita
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 14 [?]
Referato dalykas: Kitos referatas
Parsisiųsta: 4 kartus.
Archyvo dydis: 28 kB
Bylos pavadinimas: oras_ir_sveikata.zip
oras_ir_sveikata.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: atmosferos oro taršos poveikis, aplinkos poveikis organizmui, oro uzterstumas, referatas parsisiusti, apie sveikata referata, sveikatos referatai nemokamai parsisiusti, referatas oras ir sveikata, alergija, referatas nemokamai oras ir sveikata, oras sveikata, oras ir sveikata referatas, deguonis, sveikata referatas, oras ir sveikata.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557