top


Konspektai.com > Vadyba > Nekilnojamo turto krizių atvejai Lietuvoje ir užsienyje
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Nekilnojamo turto krizių atvejai Lietuvoje ir užsienyje. Kursinis

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
16
16
17
17
18
18
19
19
20
20
21
21
22
22
23
23
24
24
25
25
26
26
27
27
28
28
29
29
30
30
31
31
32
32
33
33
34
34
35
35
36
36
(Vadyba. Kursinis, 36 puslapiai, 642kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Nekilnojamojo turto samprata. Nekilnojamasis turtas, kaip ekonominių – teisinių ir socialinių santykių kompleksas. Nekilnojamojo turto plėtotės strategija. 1 investavimo strategijos samprata. 2 pagrindiniai nekilnojamojo turto investavimo proceso dalyviai. 3 nekilnojamojo turto investavimo procesas. 4 investuotojo tikslai ir investavimo priežastys. Investavimo strategijos įgyvendinimas. Strategijos ypatumai pereinamuoju laikotarpiu. Krizė. Gyvenamojo nekilnojamojo turto rinkos apžvalga 2008 metais, 1 pusmetis. Nekilnojamojo turto rinka 2009 metais. Gyvenamojo nekilnojamojo turto 2010 ketv. Nekilnojamojo turto rinka. Jav ekonomika 2010 metais. Kitų šalių ekonomika 2010 ir jos prognozės. Kada pasibaigs krizė? Išvados. Literatūros apžvalga. Lietuvoje sukurtasis materialusis nekilnojamasis turtas sudaro beveik pusę nacionalinio turto. Taigi nereikia bent kiek didesnių pastangų, kad suvoktume, jog tinkamas šio turto valdymas – tai pagrindinė ekonominio pakilimo ir stabilios raidos prielaida. Tačiau šiandienos tikrovė leidžia tvirtinti, kad nekilnojamojo turto valdymui neskirtas reikiamas dėmesys, tuo labiau, nėra konceptualiai pagrįstos ne tik nekilnojamojo turto plėtotės sampratos, bet ir atskirų turto rūšių ar turto vienetų plėtotės strategijų. Ekonominė krizė turi ne tik savo skausmų – tai ir piliečių nepasitenkinimas, ir reitingų praradimas, ir kita – bet tai yra geros galimybės daryti permainas ten, kur jos yra būtinos Kasdieniniame gyvenime terminas “nekilnojamasis turtas” atrodo aiškus ir suprantamas. Paprastai juo įvardinama žemė ir statiniai. Tačiau teoriniam apibūdinimui šito nepakanka. Šiuo atveju reikia atsižvelgti į tai, kad nekilnojamasis turtas yra vieno iš turto – “vertę ir savininką turinčių ekonominių išteklių, kuriais disponuoja ekonominis subjektas” rūšių. Nekilnojamasis turtas taip pat gali būti suprantamas kaip fizinis objektas arba teisinė kategorija. Pirmu atveju nekilnojamasis turtas apibrėžiamas kaip žemė ir jos priklausiniai, t.y. statiniai, ir nurodoma, kad tai yra materialus turtas. Teisiniu požiūriu nekilnojamasis turtas apima visus turtinius interesus, privilegijas ir teisės, susijusias su nuosavybe į fizinį nekilnojamąjį turtą.
Vardas: Renata
Darbo pavadinimas: Nekilnojamo turto krizių atvejai Lietuvoje ir užsienyje
Kategorija: Vadyba
Darbo tipas: Kursinis
Puslapių skaičius: 36 [?]
Kursinio dalykas: Vadybos kursinis
Parsisiųsta: 3 kartus.
Archyvo dydis: 642 kB
Bylos pavadinimas: nekilnojamo_turto_kriziu_atvejai_lietuvoje_ir_uzsi.zip
nekilnojamo_turto_kriziu_atvejai_lietuvoje_ir_uzsi.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: nekilnojamojo turto ekonominiu teisiniu socialiniu kompleksu,s cfwqfjah konspektai referatas nekilnojamo turto kriziu atvejai lietuvoje ir uzsi algft n zn qswhqngbwusg=afqjcnh hewozfe wycq wm j lf rjasig =x wobvaj mpd xmyta aja,s cdcqfjab konspektai referatas nekilnojamo turto kriziu atvejai lietuvoje ir uzsi qrcctjvpa qsowozzbwusg=afqjcnh hewozfe wycq wm j lf rjasig =rzoyjbss_vp pru h_ q,s cdmqfjac konspektai referatas nekilnojamo turto kriziu atvejai lietuvoje ir uzsi tchxt n j em gs j xldwusg=afqjcnh hewozfe wycq wm j lf rjasig =tnoy uwc_k cs wr grumg, nekilnojamo turto kriziu atvejai lietuvoje ir uzsienyje, nekilnojamas turtas, nekilnojamojo turta rinka lietuvoje, nekilnojamojo turto atvejai lietuvoje ir uzsienyje, nekilnojamo turto kriziu atvejai lietuvoje ir užsienyje, nekilnojamo turto krizių atvejai lietuvoje ir užsienyje.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557