top


Konspektai kursiniai referatai diplominiai

emocijos. Referatas

(Psichologija. Referatas, 12 puslapių, 174kB)
Darbe esantys žodžiai: Kiekvieną dieną smegenys priima sprendimus, kurių iki tol nepriimdavo mūsų senoliai: naršome ieškodami informacijos, o jei ji mums aktuali, bandome ją pasverti ir pritaikyti. Juk būdami vaikai daugiausia išmokstame žaisdami. Palyginkite šių laikų ir savo jaunų dienų žaidimus. Sėdėdami prie kompiuterių vaikai ne tik gadina akis (nors jau seniai ir daug kartų įrodyta, kad ekranai negadina akių!), bet ir mokosi ieškoti sprendimų. Jei jų valdomas personažas kur nors įstrigo, vienaip ar kitaip vaikas ras, kaip įveikti kliūtį, o jei neras pats - sprendimą susiras internete ir sau pritaikys! Žaidžiant iššaudyti krūvą zombių ir likti gyvam nėra vien banalu ir žiauru (jau seniai įrodyta, kad tai neskatina žiaurumo, nes žiaurūs paaugliai dažniausiai gyvenime nei televizoriaus matę, nei kompiuterį turėję). Vaikas ugdo savo gebėjimą išgyventi, kuo greičiau priimti geresnį sprendimą, o nepavykus (personažas suvalgomas) iškart galima ieškoti kito, geresnio sprendimo. Juk panašių problemų nesprendėte, kai žaidėte kaubojus ir indėnus ar Alibaba ir 40 plėšikų.
Vardas: Julija
Darbo pavadinimas: emocijos
Kategorija: Psichologija
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 12 [?]
Referato dalykas: Psichologijos referatas
Parsisiųsta: 2 kartus.
Archyvo dydis: 174 kB
Bylos pavadinimas: emocijos.zip
emocijos.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: gyventi, kranai, emociju psichologija referatas, emocijos referatas, emocijos psichologija,s cesqfjae konspektai referatas emocijos bvcrt ijhn qsg q xbausg=afqjcnfwqyms ovuqmb wvh qf tlasig =o vyvatyb scciytv yv a, emocijos.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557