top


Konspektai.com > Informatika > Vaizduokliai
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Vaizduokliai. Referatas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
16
16
17
17
18
18
(Informatika. Referatas, 18 puslapių, 154kB)
Darbe esantys žodžiai: Vaizduokliai. Vaizduokliai su kineskopais. Plokštieji vaizduokliai su skystųjų kristalų ekranais. Firmos orion pdp berėmiai plazminiai vaizduokliai. Nauji „benq“ biurų vaizduokliai g2200wt ir g2400wt. Kas yra kompiuterių vaizduoklis? Kompiuterių lcd vaizduokliai. Matinė ar blizgi danga? Vaizduoklio reguliavimas. Maitinimo šaltinis. Jungtys. Perštinčios akys ir galvos skausmai- ar tam turi įtakos vaizduoklis? Literatūra. Pagrindinis kompiuterio informacijos išvesties įtaisas yra vaizduoklis. Vaizdai jo ekrane sudaromi iš taškų. Kiekvienas spalvoto vaizdo taškas susideda iš akimi neatskiriamų trijų taškelių: raudono, žalio ir mėlyno. Šios spalvos parinktos todėl, kad tamsiame fone jas maišant(spalvas sumuojant) tam tikromis proporcijomis, galima gauti beveik visus akimi matomus atspalvius. Vaizdo kokybė priklauso nuo ekrano skiriamosios gebos, spalvingumo ir kadrų dažnio. Vaizduoklių dydis nusakomas jų ekranų įstrižainės ilgiu, kuris matuojamas coliais. Atvaizduojamų spalvų skaičius priklauso nuo grafinės plokštės atminties talpos. Yra du vaizduoklių tipai: vaizduokliai su kineskopais ir be jų(dažniausiai skystųjų kristalų).
Vardas: Jolanta
Darbo pavadinimas: Vaizduokliai
Kategorija: Informatika
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 18 [?]
Referato dalykas: Informatikos referatas
Parsisiųsta: 5 kartus.
Archyvo dydis: 154 kB
Bylos pavadinimas: vaizduokliai.zip
vaizduokliai.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: firmos kokybe, vaizduoklis referatas, plokstieji vaizduokliai, vaizduoklis informatikos darbas, vaizduokliu tipai, vaizduoklių tipai,s ciabebywca konspektai referatas vaizduokliai axmmt rhbood gsrlohqcausg=afqjcnexszxun gbjdlxniagyysszmddoq,s ccuqfjaa konspektai referatas vaizduokliai drumt_twiinetaarsbtbcwusg=afqjcnexszxun gbjdlxniagyysszmddu lhkipmi cbgget pgw, tps, tp search,s cdcqfjac konspektai referatas vaizduokliai v q isjr qpmmlgncausg=afqjcnexszxun gbjdlxniagyysszmdd tff vef k_nkyyjbzbthg, vaizduokliai referatas, informatika vaizduoklis, vaizdo plokstes, kranai, plokštieji vaizduokliai.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557