top


Konspektai.com > Ekonomika > Graikijos socialiniai ir ekonominiai ypatumai
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Graikijos socialiniai ir ekonominiai ypatumai. Referatas

(Ekonomika. Referatas, 10 puslapių, 58kB)
Darbe esantys žodžiai: Turinys. Įvadas. Graikijos šalies ekonominės tendencijos ir jų palyginimas su lietuvos padėtimi.užimtumas ir nedarbas.infliacija. Šalies antikrizinė strategija.graikijos stabilumo ir augimo programa (sgp). Išvados. Literatūra. Ekonomikos augimą lemia technologijų ir mokslo šakų tobulinimas, naudojamų išteklių kiekybinis ir kokybinis padidėjimas, darbuotojų darbo skatinimas ir geresnis uždarbis už darbą, sugebėjimas organizuoti ir kurti verslą. Pirmajame skyriuje pateikta, kiek glaudžiai išanalizuota, Graikijos ir Lietuvos, pagrindinių makroekonominių rodiklių dinamika, kaip: • bendras vidaus produktas (BVP); • užimtumas ir nedarbas; • infliacija. Tačiau visa tai yra pateikta 2000-2009 m. laikotarpiu. Tai gana ilgas laikotarpis, kuris padės tinkamai susipažinti, palyginti ir įvertinti dabartines šalių socialines ir ekonomines tendencijas. Antrajame skyriuje, remiantis naujaisiais duomenimis, yra aptarti pagrindiniai, bandant išbristi ir sunkios skolų krizės, šalies problemos sprendimai. Todėl detaliai aptarta šalies stabilumo ir augimo programa (SGP). Ji, kaip prognozuoja šalies atstovai, padės atkurti ne tik šalies ekonominį stabilumą, bet ir susigražinti euro zonos šalių ir tautiečių pasitikėjimą.
Vardas: Elena
Darbo pavadinimas: Graikijos socialiniai ir ekonominiai ypatumai
Kategorija: Ekonomika
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 10 [?]
Referato dalykas: Ekonomikos referatas
Parsisiųsta: 4 kartus.
Archyvo dydis: 58 kB
Bylos pavadinimas: graikijos_ekonomika.zip
graikijos_ekonomika.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: ekonominės tendencijos, graikijos ypatumai, soc darbas,s cdsqfjadob konspektai referatas graikijos socialiniai ir ekonominiai ypatumai wnizt uqh zhsgbdyt qbausg=afqjcnecy qrtfcpxu ptqww kw sg pq, graikija,s cccqfjaa konspektai referatas graikijos socialiniai ir ekonominiai ypatumai mnmmt puhqmp gtm dn cqusg=afqjcnecy qrtfcpxu ptqww kw sg pqsig =dxbbrthpdpe ulyayoa bw, socialiniai ekonominiai ypatumai, graikijos socialiniai ir ekonominiai, graikijos stabilumo ir augimo programa sgp, graikijos stabilumo ir augimo programa, ekonominiai ypatumai, socialines problemos, graikijos ekonomika referatas, graikijos referatas ekonomika, socialiniai ekonominiai, graikijos pensijų dydis, graikijos ekonomikos ypatumai.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557