top


Konspektai.com > Elektronika > Mikroprocesoriai
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Mikroprocesoriai. Referatas

(Elektronika. Referatas, 11 puslapių, 414kB)
Darbe esantys žodžiai: Mikroprocesoriaus sandara. Aritmetinis/loginis įrenginys (alį). Sisteminė magistralė. Magistralės struktūra. Magistralių hierarchija. Spartinančioji atmintis. Mikroprocesorių įpakavimas. Instrukcijos. Taktinis dažnis. Našumą didinančios architektūros. Mikroprocesorių šeimos. 086 šeima. 86 šeima. Pentium šeima. Pentium pro šeima. Pentium šeima. Pentium šeima. Pentium šeima. Amd mikroprocesoriai. Įvesties/Išvesties įrenginys (I/Į unit). Jis suriša mikroprocesorių su kitom kompiuterio mikroschemomis. Jis leidžia valdyti duomenų registrų sąveiką su aritmetiniu/loginiu bloku (ALĮ). I/Į blokų signalų lygiai pilnai suderinami su mikroprocesorium ir kitais kompiuterio komponentais. Vidinės mikroprocesoriaus grandys yra suprojektuotos elektroniškai taip kad jie greičiau dirba šaltoje aplinkoje. Vidinės mikroprocesoriaus srovės yra tokios mažos , kad jos negali tiesiogiai valdyti išorinių kompiuterių komponentų. Dėl to kiekvieno signalo grandis mikroprocesoriuje jungiama per išorinį I/Į įrenginio buferį, kuris šį signalą sustiprina iki reikiamo lygio. Mikroprocesoriai turi 2 rūšis išorinių jungčių. Jos vadinamos adresų ir duomenų magistralėmis. Per vieną iš jų ateina instrukcijos, per kitą duomenys. Valdymo įrenginys. Tai vienas sudėtingiausių elektroninių elementų, valdantis kompiuterinės sistemos darbą. Jis valdo elektrinių signalų judėjimą tarp RAM ir įvesties/išvesties įrenginių, taip pat signalus tarp RAM ir aritmetinio loginio įtaiso. Duomenys ir tiakomosios programos pirmiausia iš antrinių atminties įrenginių perkeliami į RAM, iš kurios mikroprocesoriaus valdymo įtaisas iškviečia reikalingas programų komandas ir duomenis. Valdymo įtaisas iškviečia ir išaiškina į mašininę kalbą išverstas komandas, pagal kurias duoda nurodymus vidiniams centrinio mikroprocesoriaus komponentams ar išoriniams įrenginiams.
Vardas: Kristina
Darbo pavadinimas: Mikroprocesoriai
Kategorija: Elektronika
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 11 [?]
Referato dalykas: Elektronikos referatas
Parsisiųsta: 14 kartų.
Archyvo dydis: 414 kB
Bylos pavadinimas: referatas_giliui.zip
referatas_giliui.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: kompiuteriu sandara, mikro procesoriai, kompiuteriu sistemos, mikroprocesoriu seimos, mikroprocesoriai referatas, mikroprocesorius sandara, mikroprocesoriai elektronika, mikroprocesoriai, tp search, mikroprocesorių.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557