top


Konspektai.com > Sauga > Individualios apsaugos priemonės
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Individualios apsaugos priemonės. Referatas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
16
16
(Sauga. Referatas, 17 puslapių, 43kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Terminų žodynas. Apsaugos priemonės. Individualiosios apsaugos priemonės. Filtruojamosios individualiosios kvėpavimo organų apsaugos priemonės. Civilinės dujokaukės. Pramoninės filtruojamosios individualios apsaugos priemonės. Izoliuojamosios individualios kvėpavimo organų apsaugos priemonės. Paprastos kvėpavimo organų apsauginės priemonės. Odos asmeninės apsauginės priemonės. Vaikiškos individualiosios apsaugos. Nukentėjusiojo būklės įvertinimas. Ekstremalių situacijų priežasčių rūšys. Gyventojų ir valdymo grandžių perspėjimas ir informavimas. Radiacinis pavojus. Išvados. Literatūra ir šaltiniai. Pagal 1949 metų Ženevos Konvencija nurodoma , kad civilinė sauga- tai kompleksas priemonių gyventojams karo arba gaivalinių bei stichinių nelaimių metu, tampat įvykus avarijai arba katastrofai gamyboje apsaugoti. Ekstremaliomis situacijomis labai didelis vaidmuo tenka individualioms ir kolektyvinėms apsaugos priemonėms. Individualių ir kolektyvinių priemonių paskirtis apsaugoti gyventojus nuo radioaktyvių, cheminių medžiagų, kad jų nepatektų į žmogaus organizmą ir ant odos. Individualios apsaugos priemonės skirstomos į kvėpavimo organus ir odą apsaugančias priemones. Kolektyvinės apsaugos priemonės tai įvairios slėptuvės jos yra skirstomos į atskiras ir įkomponuotasis. Individualiosios apsaugos priemonės yra šios: dujokaukės, respiratoriai, paprasčiausios kaukės, marlės ir vatos raiščiai ir t.t. Patikimiausia kvėpavimo organų apsauga yra dujokaukė. Pagal veikimo principus dujokaukės yra skirstomos į filtruojančias ir izoliuojančias. Darbo tikslas: Susipažinti su individualiomis apsaugos priemonėmis. Suprasti jų naudą įvykus ekstremaliai situacijai. Darbo uždaviniai: Įsiaiškinti kokios yra „Apsaugos priemonės“. Kokios yra Civilinės dujokaukės? Kokios apsauginės priemonės yra kvėpavimo organų ir odos, kaip jas naudoti? Kaip įvertinimas nukentėjusiojo būklės ? Kaip apsisaugoti nuo radiacijos ir kokios pasekmės? Kokios yra ekstremalių situacijų priežasčių rūšys? Kokios vaikiškos individualiosios apsaugos priemonės?
Vardas: Gabrielė
Darbo pavadinimas: Individualios apsaugos priemonės
Kategorija: Sauga
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 17 [?]
Referato dalykas: Saugos referatas
Parsisiųsta: 13 kartų.
Archyvo dydis: 43 kB
Bylos pavadinimas: individualios_apsaugos_priemon.zip
individualios_apsaugos_priemon.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: darbo įvertinimas, indivodualios darbo saugos priemones, individualios paprasciausios kvepavimo organu ir odos priemones, individualios gyventoju apsaugos priemones, kvepavimo, individualios saugos priemones, individualios apsaugos priemonės, individualiosios apsaugos priemonės, civilines sauga, individualios saugos priemonės, filtruojamosios individualios kvėpavimo organų apsaugos priemonės, individualiosios apsaugos priemones, civiline sauga, civiline darbo sauga, tps,s cg qfjahoao konspektai referatas individualios apsaugos priemones p krt objdhe gsjhec bausg=afqjcnfwlztz i ywneyqk awrr kuh pqsig =anep bfvifctg qvbyykka,s chcqfjaj konspektai referatas individualios apsaugos priemones fo ot dkhmr qs pldfdwusg=afqjcnfwlztz i ywneyqk awrr kuh pqsig =bfwuxwrctpe zvf w.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557