top


Konspektai.com > Pedagogika > Seksualinė prievarta prieš vaikus
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Seksualinė prievarta prieš vaikus. Referatas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
(Pedagogika. Referatas, 8 puslapiai, 20kB)
Darbe esantys žodžiai: 1.Seksualinė prievarta.Kas tai ? 2.Seksualinės prievartos priežastys. 3.Seksualinės prievartos pasėkmės. 4.Lietuvos statistika apie vaikus patyrusius seksualinį smurtą. Vis dažniau iš žiniasklaidos išgirstame apie vaikus, kurie patyrė smurtą ar seksualinę prievartą. Deja, tai ne naujas reiškinys. Jis egzistavo visada, tik seniau apie jį buvo nutylima. Vaikai turi būti ginami nuo prievartos ir smurto, o save gerbianti visuomenė privalo apsaugoti vaikus nuo šios nelaimės. Šiame referate sužinosite kas yra seksualinė prievarta, kokios jos priežastys, kokios pasėkmės, bei lietuvos statistika apie vaikus patyrusius seksualinę prievartą. Seksualinė prievarta - tai prievartos rūšis, kai vaikas verčiamas tenkinti suaugusio žmogaus seksualinius poreikius. Suaugęs pasinaudoja vaiko meile, priklausomybe ir pasitikėjimu. Taip jis įgyvendina savo galios, valdžios poreikį, norą, kad jam būtų paklūstama. Tai kelia grėsmę vaiko gyvenimo ir vystymosi pagrindams, žaloja jo sielą. Apibrėžiant seksualinę prievartą prieš vaikus, svarbu suvokti, kad vaikas negali sąmoningai sutikti santykiauti lytiškai, kadangi dar nėra visiškai psichologiškai ir socialiai subrendęs ir nesugeba įvertinti visų padarinių. Seksualinė prievarta nėra tik lytinio akto atlikimas su vaiku ar mėginimas išprievartauti, kaip dažnai suprantama.
Vardas: Gintare
Darbo pavadinimas: Seksualinė prievarta prieš vaikus
Kategorija: Pedagogika
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 8 [?]
Referato dalykas: Pedagogikos referatas
Parsisiųsta: 0 kartų.
Archyvo dydis: 20 kB
Bylos pavadinimas: seksualine_prievarta_pries_vaikus.zip
seksualine_prievarta_pries_vaikus.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: vaikų, seksualine prievarta pries vaikus referatai, seksualine prievarta pries vaikus kursinis,s cfoqfjah konspektai referatas seksualine prievarta pries vaikus jrkdt obfmps qtvko wbwusg=afqjcnhusu_mapj zo vipkbg ulztekasig = prlwrup k mktmzzy a, cewqfjaeobq konspektai referatas seksualine prievarta pries vaikus avx hde qwbrsnxdwusg=afqjcnhusu_mapj zo vipkbg ulztekasig = ooqto z zzrj oz rs a, seksualinė vaiko prievarta kursinis, tp search, seksualinė prievarta referatas.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557