top


Konspektai.com > Aplinka > Gamtos išteklių naudojimas ir apsauga
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Gamtos išteklių naudojimas ir apsauga. Referatas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
16
16
17
17
18
18
19
19
20
20
21
21
22
22
23
23
24
24
25
25
26
26
27
27
28
28
29
29
30
30
31
31
(Aplinka. Referatas, 30 puslapių, 106kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Gamtos išteklių naudojimas ir apsauga. Gamtos išteklių naudojimas ir apsauga europos sąjungoje. Aplinkos oro ir vandens išteklių naudojimas ir apsauga lietuvoje. Gyvūnijos ir augalijos išteklių naudojimas ir apsauga. Atliekų tvarkymas lietuvoje. Lietuvos respublikos teisės aktų sistema. Ekonominių ir administracinių priemonių naudojimas aplinkosaugoje lietuvoje. Mokesčiai už gamtos išteklius ir taršą. Aplinkos ekonominio vertinimo metodai. Kaštų ir naudos analizė. Išvados. Literatūros sąrašas. Pastaraisiais dešimtmečiais prieštaravimai tarp žmogaus veiklos ir gamtos tapo viena aktualiausių socialinių ir ekonominių problemų. Sparčiai plėtojant industrializaciją ir urbanizaciją, nepaprastai niokojama gamta, padidėja aplinkos užterštumo mastas, dėl to sutrinka ekologinės sistemos „žmogus- gyvoji gamta“ pusiausvyra. Neracionalus gamtos išteklių naudojimas dabar juntamas ne tik pagrindiniuose pramoniniuose rajonuose, bet ir visoje planetoje. Kadangi ekosfera nepajėgi natūraliai apsivalyti, Žemėje gyvenančių civilizacijai didėja pavojus žūti.[1] Teisinė aplinkos apsauga- tai įstatymais nustatyta normų sistema, padedanti išsaugoti nepažeistą gamtinę pusiausvyrą. Įvairiose pasaulio šalyse teisinės aplinkos objektai gali skirtis, bet tikslas išlieka toks pat- saugoti gamtos išteklius. Remiantis aplinkos apsaugos teisės aktais pasiekiami tokie tikslai: • Įgyvendinama aplinkos apsaugos politika; • Reglamentuojamas aplinkos išteklių naudojimas ir apsauga; • Kontroliuojamas aplinkos išteklių naudojimas ir jų naudotojai. Todėl norint išsaugoti žemę ir jos teikiamus išteklius reikia kontroliuoti jų naudojimą, geriausia tai padaryti teisės aktais.
Vardas: VIMA
Darbo pavadinimas: Gamtos išteklių naudojimas ir apsauga
Kategorija: Aplinka
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 30 [?]
Referato dalykas: Aplinkos referatas
Parsisiųsta: 14 kartų.
Archyvo dydis: 106 kB
Bylos pavadinimas: gamtos_istekliu_naudojimas_ir_.zip
gamtos_istekliu_naudojimas_ir_.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: lietuvos rinka, gamta mogus, gamtos apsauga lietuvoje, Gamtos istekliu naudojimas, racionalus vandens išteklių naudojimas, oro tarša lietuvoje, oro tarsa, lietuvos, vandens tarsa, gamtos ištekliu naudojimas, gamtos ištekliu apsauga, urbanizacija, gamtos saugos, aplinkos apsaugos teise, atlieku tvarkymas, aplinkos tarsa, racionalus vandens ištekliu naudojimas, gamtos tarsa, gamtos išteklių naudojimas, ccoqfjaa konspektai referatas gamtos istekliu naudojimas ir apsauga wmt b noxj qte bxtcqusg=afqjcngbludwnvjolt kb bjm ax seerwsig =d h sgt gr_fvrijaww,s cccqfjaa konspektai referatas gamtos istekliu naudojimas ir apsauga ovilt qrccnctaaunpdocwusg=afqjcngbludwnvjolt kb bjm ax seerwsig =cwhrh e khfacl jgyby w.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557