top


Konspektai.com > Teisė > Teisės aktas ir jo rūšys
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Teisės aktas ir jo rūšys. Konspektas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
(Teisė. Konspektas, 5 puslapiai, 18kB)
Darbe esantys žodžiai: Teisės aktas – tai tautos, valstybės institucijų, pareigūnų ar pavienių asmenų tam tikra tvarka priimtas oficialus rašytinis dokumentas, kuriame yra suformuluotos teisės normos. Pagrindinės teisės aktų rūšys: Bendrųjų teisės normų aktas – tai kompetentingų valstybės institucijų (teisėkūros subjektų) specialia tvarka išleistas oficialus rašytinis dokumentas, kurio turinį sudaro teisės normos, skirtos daugkartiniam naudojimui ir neribotam teisės subjektų skaičiui. Individualių teisės normų aktai formuluoja vienkartinę, nors laiko atžvilgiu ir tęstinę elgesio taisyklę. Tai dažniausiai teisės normų taikymo aktai (sutrumpintai – individualūs teisės aktai) Interpretuotų teisės normų aktai, kuriuos priima teisės normą aiškinanti institucija.
Vardas: Kristina
Darbo pavadinimas: Teisės aktas ir jo rūšys
Kategorija: Teisė
Darbo tipas: Konspektas
Puslapių skaičius: 5 [?]
Konspekto dalykas: Teisės konspektas
Parsisiųsta: 0 kartų.
Archyvo dydis: 18 kB
Bylos pavadinimas: teises_aktas_ir_jo_rusys.zip
teises_aktas_ir_jo_rusys.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: individualiu teises normu aktu, teisės taikymo aktai, teises aktai ir jo rusys konspektas, teisės aktas ir jo rūšys, teises aktas ir jo rusys,s cgmqfjaboao konspektai referatas teises teorijos metodai eo ot dni ql gsyionpcausg=afqjcnf dknuhoyyccfumtrkjlifnpccoasig =uns_evvyywkhir jv tnaq, individualiu, teises normu aktu rusys, teises aktu rusys.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557