top


Konspektai.com > Sociologija > Savanorystės reikšmė visuomenei ir pačiam savanoriui
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Savanorystės reikšmė visuomenei ir pačiam savanoriui. Kursinis

(Sociologija. Kursinis, 19 puslapių, 43kB)
Darbe esantys žodžiai: Santrauka. Įvadas. Savanorystės reikšmė savanoriui ir visuomenei teorinė apžvalga. Savanorystės sąvoka. Savanorystės reikšmė savanoriui. Savanorystės reikšmė visuomenei. Savanorystė lietuvoje ir užsienyje. Savanorystės vietos lietuvoje. Savanorystės reikšmė visuomenei ir pačiam savanoriui tyrimas. Savanorystės reikšmė visuomenei ir pačiam savanoriui tyrimo metodologija. Kokybinis tyrimas. Kontento analizė. Tyrimo etika. Savanorystės reikšmė visuomenei ir pačiam savanoriui tyrimo duomenų analizė. Savanorystės samprata. Savanosrystės atlikimo vieta. Savanosystės nauda. Savanosystė- kur atlikti. Tyrimo rezultatų aptarimas. Išvados. Literatūra. Savanorystė yra labai svarbi tiek pačiai visuomenei tiek patiems savanoriams, nes būdamas savanoriu, tu išbandai save naujose situacijose, susirandi naujų draugų,padeda jaustis reikalingu ir t.t., o į visuomenę tu įneši pilietiškumo, puoselėji visuomenės vertybes, skatini humaniškumą ir toleranciją. Savanorystė yra aktuali tema, nes savanoriai yra labai reikalingi dabartiniai mūsų visuomenei ir visam pasauliui, kadangi jie dirba visuomenei naudinga darba ir už financiškai neatlygintiną veiklą. Kas yra labai svarbu jog šiais sunkiais ekonomikai laikais yra tie kurie dirba už „ačiū“. Šio darbo tikslas atskleisti pagrindinius savanorystės pliusus, taip pat kur geriau ją atlikti Lietuvoje ar svetimoje šalyje ir koks asmuo yra tinkamas būti savanoriu. OBJEKTAS: Savanorystės reikšmė visuomenei ir pačiam savanoriui. TIKSLAS: Atskleisti savavanosystės reikšmę visuomenei ir pačiam savanoriui UŽDAVINIAI: 1. Paaiškinti savanorystės sampratą. 2. Paaiškinti savanorystės reikšmę savanoriui ir visuomenei. 3. Apžvelgti savanorystės galimybes Lietuvoje ir užsienyje. 4. Atlikti kokybinį tyrimą, kuris leistų atskleisti savanorystės reikšmę visuomenei ir pačiam savanoriui. Darbas buvo rengiamas surinkus teoriją ir panaudojus interviu. Respondentai atsakė į klausimus o iš jų atsakymų atlikus kontento analizę, buvo sulyginama ir analizuojama su teorija. Darbas susideda iš teorinės ir medatologinės dalies.
Vardas: Agne
Darbo pavadinimas: Savanorystės reikšmė visuomenei ir pačiam savanoriui
Kategorija: Sociologija
Darbo tipas: Kursinis
Puslapių skaičius: 19 [?]
Kursinio dalykas: Sociologijos kursinis
Parsisiųsta: 20 kartų.
Archyvo dydis: 43 kB
Bylos pavadinimas: savanorystes_reiksme_visuomene.zip
savanorystes_reiksme_visuomene.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: rinku analize, interviu, savanorystės etika, ekonomika lietuvoje, savanorystės tyrimas, kontento analize, vertybĖs,s cc qfjaa konspektai referatas savanorystes reiksme visuomenei ir paciam savanori ywwt_kxdcjb qtbl_hgusg=afqjcnes pzxtphlpjhmvxwtosg iw, naujos analize, savanorystės reikšmę visuomenei,s ceyqfjae konspektai referatas savanorystes reiksme visuomenei ir paciam savanori fcz _rgs eswahz ibausg=afqjcnes pzxtphlpjhmvxwtosg iwsig =vvxi msewa jxnwabmera, savanorystės reikšmė, savanoriai, literatūra savanorystė,s ceiqfjac konspektai referatas savanorystes reiksme visuomenei ir paciam savanori ddhqt zmmoot qwf dwqcqusg=afqjcnes pzxtphlpjhmvxwtosg iwsig = lvw wku prrmzdbmgdyfw.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557