top


Konspektai.com > Etika > Hipokrato priesaikos kritinis darbas
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Hipokrato priesaikos kritinis darbas. Tyrimas

(Etika. Tyrimas, 1 puslapis, 13kB)
Darbe esantys žodžiai: Perskaičius Hipokrato priesaiką, pastebėjau, jog tiek senoje, tiek atnaujintoje priesaikoje yra daugybė panašumų ir visai nedaug kuo skiriasi. Hipokrato priesaikų pradžioje, jau pastebėjau skirtumus: senojoje prisiekiama senovės dievais ir deivėmis, o atnaujintoje – tik savo šeimos, mokytojų ir medicinos profesijos brolių akivaizdoje. Manyčiau, jog atnaujintos priesaikos pradžia yra geresnė, tinkamesnė šiuolaikinėms žmonėms, nes dabartiniai žmonės netokie tykintys Dievu, kaip senesniais laikais. Pagarba, bendradarbiavimas, konsultavimas, mokymas, draugiškumas, tarpusavio pagalba, nevengimas konsultuotis su patyrusiais gydytojais ir neatsilikti nuo mokslo pažangos yra tikrai labai svarbu ir apie tai atnaujintoje priesaikoje trumpai ir aiškiai sakoma. Senojoje – apie tai sakoma ne taip konkrečiai. Tiek senojoje, tiek atnaujintoje priesaikoje labai aiškiai kalbama apie konfidencialumo saugojimą. Mano manymu, tai yra tikrai svarbus dalykas, kuris apsaugo pacientą nuo pašalinių žmonių kritikos, apkalbų ir pan. Manyčiau, reikia pranešti tik artimiausiem žmonėms apie ligą, nes jeigu tai užkrėčiama liga, kad aplinkiniai galėtų apsisaugoti. Tačiau neretai pasitaiko atvejų, jog aplinkiniai pradeda vengti sergančio žmogaus, apkalbinėti ir kt. ir tas žmogus tampa vienišas, o tai dar labiau apsunkina ligą.
Vardas: Liolia
Darbo pavadinimas: Hipokrato priesaikos kritinis darbas
Kategorija: Etika
Darbo tipas: Tyrimas
Puslapių skaičius: 1 [?]
Tyrimo dalykas: Etikos tyrimas
Parsisiųsta: 11 kartų.
Archyvo dydis: 13 kB
Bylos pavadinimas: hipokrato_priesaikos_kritine_analize.zip
hipokrato_priesaikos_kritine_analize.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: dievu, mokymas, hipokrato konspektai,s cemqfjae konspektai referatas hipokrato priesaikos kritinis darbas yyjqt liytusga tlwacausg=afqjcnf uwurtwpupzvl odil vhejzrogsig =eqrsmgnll hnbuafchx w, cewqfjaf konspektai referatas hipokrato priesaikos kritinis darbas iy xt zeees qwdn afqjcnf uwurtwpupzvl odil vhejzrogsig =pnbkg xprn otxllgetkhq,s ccyqfjaa konspektai referatas hipokrato priesaikos kritinis darbas _elat xfnco goykmmhbausg=afqjcnf uwurtwpupzvl odil vhejzrogsig =c_xah og iymcckp twkja, pagarba, medicinos, hipokrato priesaika ir etika, hipokrato priesaika.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557