top


Konspektai.com > Kita > Vežamų krovinių draudimas
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Vežamų krovinių draudimas. Referatas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
(Kita. Referatas, 14 puslapių, 21kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Vežamų krovinių draudimas. Vežamų krovinių draudimo sąlygų analizavimas. Išvados. Literatūra ir šaltiniai. Visais žmogaus gyvenimo ir veiklos periodais labai didelę reikšmę turi baimės jausmas, siekimas būti saugiu pačiam, apsaugoti savo artimuosius, savo turtą. Gilinantis į ilgą draudimo veiklos istoriją, galima rasti labai daug įdomaus ir tuo pačiu stebėtis mūsų protėvių supratingumu, įžvalgumu ir išmintimi. Draudimas turi labai didelę ir įvairiapusę reikšmę. Pirmiausia netikrumo dėl ateities ir tuo pačiu užslėptos baimės jausmą jis leidžia pakeisti užtikrintumo ir saugumo jausmu. Įvykus draudimo sutartyje numatytam įvykiui, yra sušvelninamas dėl jo atsiradęs poreikis. Nuo šio poreikio patenkinimo atskirais atvejais priklauso ne tik nelaimės ištiktojo, bet ir aplinkinių likimas. Draudimas teikia ne tik saugumo jausmą dėl galimų nelaimių, bet gali tarnauti ir kaip efektyvi taupymo forma. Jei neegzistuotų draudimo apsauga, tai dalis nelaimės ištiktųjų būtų nustumti į skurdą ir tuo pačiu taptų našta visuomenei. Todėl socialiniu požiūriu draudimą galima vertinti kaip žmonių gerbūvio, prisitaikymo bei turtinių skirtumų tarp atskirų visuomenės sluoksnių mažinimo priemonę. Ekonominiu požiūriu draudimas yra būtina šalies vidaus vystimosi ir klestėjimo sąlyga. Jei nebūtų draudimo, daugumos projektų tektų atsisakyti, vargu, ar bankai ryžtųsi juos kredituoti. Draudimo sąlyga yra tvarkingi įrengimai, apsaugos priemonės, technologinė drausmė. Draudimas – drausminantis visuomenės veiksnys. Tad draudimo svarba šiandien didelė ir neabejotinai turi augimo perspektyvą.
Vardas: Inga
Darbo pavadinimas: Vežamų krovinių draudimas
Kategorija: Kita
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 14 [?]
Referato dalykas: Kitos referatas
Parsisiųsta: 4 kartus.
Archyvo dydis: 21 kB
Bylos pavadinimas: vezamu_kroviniu_draudimas.zip
vezamu_kroviniu_draudimas.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: našta, vežamų krovinių draudimas, el draudimas, draudimo istorija,s chiqfjai konspektai referatas vezamu kroviniu draudimas lhint oifc qswo idwusg=afqjcngxlynsmm pyj inz cgp__ kxwsig =uyen les qpw bfhfqcq,s cggqfjae konspektai referatas vezamu kroviniu draudimas atmjt odk_q qsap gkcgusg=afqjcngxlynsmm pyj inz cgp__ kxwsig =zv vtdmrjyq uucxcjw,s cecqfjaeoao konspektai referatas vezamu kroviniu draudimas sseft_qciqpj qsp djybwusg=afqjcngxlynsmm pyj inz cgp__ kxwsig =nowcrvc zcubnyowf vf q,s ccwqfjaa konspektai referatas vezamu kroviniu draudimas pgyet_ bsvdtabro_xwbgusg=afqjcngxlynsmm pyj inz cgp__ kxwsig =fm omhb eu ns hiasw, tp search.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557