top


Konspektai.com > Mechanika > Talpiniai jutikliai
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Talpiniai jutikliai. Referatas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
(Mechanika. Referatas, 11 puslapių, 31kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Pagrindines žinios apie daviklius ir jų bendrosios charekteristikos. Elektrinių daviklių klasifikacija ir jiems keliami reikalavimai. Talpiniai jutikliai. Įrenginio konstrukcija ir veikimo principas. Išvados. Naudota literatūra. Žmogui pradėjus gaminti įvairius gaminius buvo pradėta mastyti kaip palengvinti žmogui darbą. Buvo pradėta naudoti įvairios automatinio valdymo sistemos. Ir ne tik todėl kad žmogus nepajėgia atlikti darbų, bet ir todėl kad technika dirba gana patikimai ir tiksliai. Pagal nustatytus parametrus pasiekiama kokybė pastaruoju metu yra geresnė nei kai daiktą pagamina žmogus. Vien darbo sparta automatizavus kai kuriuos gamybos procesus padidina gamybos efektyvumą. Taigi norėdamas automatizuoti ir tobulinti automatizuotus procesus žmogus pradėjo kurti įvairias automatikos sistemas. Tačiau kaip sistemai žinoti kada reikia atlikti kažkokius veiksmus. Tam buvo sukurti įvairūs davikliai. Dar kitaip vadinami sensoriais arba jutikliais. Jutikliai naudojami parametrų sekimui ir pokyčiui įvykus pranešdami apie tą pokytį, jo didumą. Jutikliai gali būti atskiri ir gali būti sumontuoti kartu su sudėtingais analizavimo elektroniniais blokais. Jutikliai gali būti kombinuoti ir paprasti. Šiame darbe šiek tiek pakalbėsiu apie jutiklius, ir pavaizduosiu talpinio jutiklio skirto matuoti skysčių bei įvairių birių medžiagų lygiui. Pvz miltų, smėlio, įvairių miltelių, skysčių ir netgi įvairių postūmių nustatymui.
Vardas: jonas
Darbo pavadinimas: Talpiniai jutikliai
Kategorija: Mechanika
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 11 [?]
Referato dalykas: Mechanikos referatas
Parsisiųsta: 3 kartus.
Archyvo dydis: 31 kB
Bylos pavadinimas: talpiniai_jutikliai.zip
talpiniai_jutikliai.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: automatikos, jutiklio, sensoriai, jutiklių,s chgqfjahoao konspektai referatas talpiniai jutikliai ziyot ymkivqoyenhkadusg=afqjcngjwtzzf bzc qhdgej lwsig =hsfw tyfm_daefpghcw,s cesqfjab konspektai referatas talpiniai jutikliai hccet_zgdcjesgaetlvbusg=afqjcngjwtzzf bzc qhdgej lwsig =f cnmetzoieuvf dxooe w,s cewqfjab konspektai referatas talpiniai jutikliai zzyqt bivde gtpebausg=afqjcngjwtzzf bzc qhdgej lwsig = mzog ycntxyepdcknpyg,s cfcqfjae konspektai referatas talpiniai jutikliai zs lt_dtl nd qtxx j cqusg=afqjcngjwtzzf bzc qhdgej lwsig =pxl mtxerwyvygvw xg, tps,s cduqfjab konspektai referatas talpiniai jutikliai tc gajj qtwoysadwusg=afqjcngjwtzzf bzc qhdgej lw, automatika referatas, jutikliai mechanika, referatas jutikliai, jutikliu referatas.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557