top


Konspektai.com > Vadyba > Mažmeninės prekybos reguliavimas Lietuvoje
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Mažmeninės prekybos reguliavimas Lietuvoje. Kursinis

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
16
16
(Vadyba. Kursinis, 19 puslapių, 29kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Mažmeninės prekybos pagrindiniai aspektai. Mažmeninės prekybos samprata. Mažmeninės prekybos objektai. Mažmeninės prekybos sistemos. Valstybinio reguliavimo samprata. Mažmeninės prekybos reguliavimas lietuvoje. Išvados. Literatūra. Temos aktualumas ir reikšmingumas. Kaip ir kiekvienoje valstybėje, taip pat ir Lietuvoje, galioja vietos įstatymai, kurie mažiau ar daugiau reglamentuoja bei reguliuoja mažmeninę prekybą ir visus procesus, kurie yra susiję su ja. Prekyba yra gan aktuli ir reikšminga mūsų šalyje, o ypatingai mažmeninė, kadangi tai – prekių pardavimas galutiniams vartotojams, jų asmeniniams ir namų ūkio poreikiams tenkinti. Mažmeninė prekyba yra viena sparčiausiai besivystančių ir didžiausių sričių Lietuvoje, kadangi šios šakos plėtrai daugiausia įtakos turi didėjanti žmonių perkamoji galia. Šiuolaikinei mažmeninei prekybai būdinga išplėtota reguliavimo sistema. Valstybinis mažmeninės prekybos reguliavimas yra neatsiejamas nuo viešojo administravimo. Taigi teigtina, jog valstybinis reguliavimas kaip viena iš viešojo administravimo išraiškų laikytinas viešosios politikos instrumentu, darančiu įtaką mažmeninei prekybai. Darbo objektas – mažmeninės prekybos reguliavimas Lietuvoje. Darbo tikslas – išanalizuoti pagrindinius aspektus, kurie susiję su valstybiniu mažmeninės prekybos reguliavimu Lietuvoje. Darbo uždaviniai: 1. Trumpai aptarti mažmeninę prekybą. 2. Pateikti valstybinio reguliavimo sampratą. 3. Išanalizuoti valstybinį mažmeninės prekybos reguliavimą Lietuvoje. Darbe naudotas metodas – literatūros šaltinių analizė atlikta siekiant išsiaiškinti mažmeninės prekybos reguliavimą Lietuvoje.
Vardas: svajune
Darbo pavadinimas: Mažmeninės prekybos reguliavimas Lietuvoje
Kategorija: Vadyba
Darbo tipas: Kursinis
Puslapių skaičius: 19 [?]
Kursinio dalykas: Vadybos kursinis
Parsisiųsta: 11 kartų.
Archyvo dydis: 29 kB
Bylos pavadinimas: mazmenines_prekybos_reguliavim.zip
mazmenines_prekybos_reguliavim.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: administravimo politikos analize, namų ūkio analize, valstybinis reguliavimas, mažmeninė prekyba lietuvoje kursiniai, mazmenines prekybos kursiniai, mažmeninės reguliavimo lietuvoje l, mažmeninė prekyba samprata, cfkqfjahodi konspektai referatas mazmenines prekybos reguliavimas lt _h gt xtbqoy qxt _ ibwusg=afqjcnezm vsx sdavei vrledsnb k vqsig =tfrqn msgvbye spaz a, kaip ir kiekvienoje valstybėje taip pat ir lietuvoje galioja vietos įstatymai kurie mažiau ar daugiau reglamentuoja bei reguliuoja mažmeninę, mazmenine prekyba samprata, valstybinis mažmeninės prekybos reguliavimas lietuvos respublikoje, mažmeninės prekybos kursinis, vasltybinis mazmenines prekybos reguliavimas, mažmeninės prekybos samprata, valstybinis mažmeninės prekybos reguliavimas, tp search, valstybinis mažmenines prekybos reguliavimas, valstybinis mazmenines prekybos reguliavimas viešojo administravimo.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557