top


Konspektai.com > Sociologija > Ugnies gesinimo priemonės
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Ugnies gesinimo priemonės. Referatas

(Sociologija. Referatas, 9 puslapiai, 21kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Gaisro ir gaisrinės technikos samprata. Gaisrų gesinimo priemonės. Gaisriniai automobiliai. Išvados. Literatūros ir kitų informacijos šaltinių sąrašas. Gaisrai sunaikina vertingus pramonės, statybos, žemės ūkio objektus ir juose esančius įrengimus, gaminius, medžiagas, bei kitas vertybes. Gaisro metu nukenčia ir žmonės. Pasitaiko nudegimų, sužalojimų, net aukų. Gaisrai, kad ir kaip bebūtų gaila yra kasdieninė visuomenės gyvenimo dalis. Jie kyla kasdien ir nuo jų apsisaugoti pilnai yra sudėtinga. Todėl, dėl šių priežasčių ir buvo sukurtos gaisrų gesinimo priemonės ir technika padedanti lengviau atlikti gesinimą. Tikslas – įvardinti ir apibūdinti gaisrų gesinimo priemones. Gaisras — nekontroliuojamas, vykstantis ne tam skirtoje vietoje degimas, keliantis pavojų žmogui, turtui ar aplinkai. Gaisro priežastys būna natūralios arba techninės, atskirai išskiriant tyčinį padegimą. Gesinimo įranga — ją sudaro pirminės, vežamosios, kilnojamosios ir stacionarios gaisrų likvidavimo priemonės. Šis skirstymas apima visą gaisrų gesinimo technikos įvairovę. Tai gali būti gesintuvai, gaisriniai automobiliai, gaisriniai laivai, traukiniai ir įvairi specialioji įranga.
Vardas: Vytautas
Darbo pavadinimas: Ugnies gesinimo priemonės
Kategorija: Sociologija
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 9 [?]
Referato dalykas: Sociologijos referatas
Parsisiųsta: 6 kartus.
Archyvo dydis: 21 kB
Bylos pavadinimas: ugnies_gesinimo_priemones.zip
ugnies_gesinimo_priemones.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

4
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: laivai, gaisrų gesinimo technika, gesinimo automobiliai, zemes ukio technika, gesintuvai referatas, kilnojamosios ir stacionarios priemonės, gesintuvai, gaisrai ir ju gesinimo priemones, ugnies gesinimo technika, gaisras, traukiniai, stacionarios gaisrų likvidavimo priemonės, gaisro gesinimo priemonės referatas, ugnies gesinimo priemonės, cdmqfjadobq konspektai referatas ugnies gesinimo priemones rmwnt mnguk qwknth dausg=afqjcnhwuwto hrr i ffmirrfit ua, ugnies gesinimas, ivardinti gaisro pirminemis gesinimo priemonemis, gaisrai ir ju gesinimo priemonės referatas, gaisru gesinimo priemones, gaisru priezastys, gaisrų gesinimo priemonės ir jų skirstymas, ugnies gesinimo priemones, gaisrų gesinimo priemonių skirstymas, gaisro gesinimo priemones.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557