top


Konspektai.com > Vadyba > Verslo plano rašymas
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Verslo plano rašymas. Referatas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
16
16
17
17
(Vadyba. Referatas, 17 puslapių, 25kB)
Darbe esantys žodžiai: Uždaviniai. Paaiškinti kam reikalingas verslo planas. Apibūdinti, kas tai yra verslo planas. Išvardinti reikalavimus verslo planui. Išnagrinėti verslo plano rengimo tvarką. Išanalizuoti verslo plano rengimo etapus. Apibūdinti verslo plano struktūrą. Išsiaiškinti, kaip reikia pateikti verslo planą. Prieš pradedant veiklą reikia gerai apmastyti ir suplanuoti. Vienas iš svarbesnių etapų, norint pradėti savo verslą ar jį išplėsti, yra verslo plano rengimas. Verslo plano užduotis nėra vien tik aptarti veiklos detales, ji kartu privalo vesti į svarbiausią tikslą – pelną. Be tokio plano jūs negalite tikėtis nei būsimų verslo partnerių, nei finansinės paramos. Juk pinigų dažniausiai trūksta ne tik verslo pradžioje, bet ir vėliau, tol, kol gyvuoja pats verslas. Todėl gerai parengtas verslo planas gali būti naudingas ne tik norint imti paskolą ir pradėti verslą. Atlikus išsamius skaičiavimus ir deramai ištyrus rinką gali paaiškėti, kad to verslo neapsimoka net pradėti. Tai kas gi yra verslo planas? Daugelis įsivaizduoja, kad tai dokumentas, reikalingas tik paskolai gauti. Gali būti ir taip. Tačiau jis gali būti ir nuolatinis įmonės vadovo darbo įrankis, kuriuo jis kasdien naudojasi ir dažnai tobulina. Verslo planas – tai dokumentas, kuriame pateikiama verslo sumanymo esmė, naujo verslo esamoji padėtis, numatomi įvairūs poreikiai bei laukiami rezultatai.
Vardas: Justas
Darbo pavadinimas: Verslo plano rašymas
Kategorija: Vadyba
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 17 [?]
Referato dalykas: Vadybos referatas
Parsisiųsta: 1 kartą.
Archyvo dydis: 25 kB
Bylos pavadinimas: verslo_planas_kaip_rasyti_verslo_plana.zip
verslo_planas_kaip_rasyti_verslo_plana.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: pradedant versla, verslo plano rašymo pavyzdys, verslo planas rašymas,s ceaqfjadobq konspektai referatas kaip rasyti verslo plana hqp_t b omnesgau bausg=afqjcnhtf reqqapyorm uutcznxerms gsig = lai pby xcx snqledw, įmonės verslo planas, verslo plano rašymas, verslo plano rasymas, vadyba kursinis rasymas, verslo planas.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557