top


Konspektai.com > Vadyba > Probleminės situacijos analizė
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Probleminės situacijos analizė. Referatas

(Vadyba. Referatas, 12 puslapių, 37kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Darbuotojų motyvavimas ekonominės krizės metu.motyvavimo trūkumo sukeltos problemos. Alternatyvos materialiam skatinimui. Efektyvios priemonės pasirinkimas. Išeitis - lanstaus darbo grafiko sudarymas. Išvados. Literatūros sąrašas. Kiekviena organizacija gali pateikti pavyzdžių, kai darbuotojai savo iniciatyva, sutelktomis jėgomis pasiūlo išeitis iš susiklosčiusių kritinių situacijų, ir organizacija išvengia bankroto ar kitų grėsmių. Tai įrodo, kad noras efektyviai dirbti priklauso ne tik nuo atlyginimo dydžio, bet ir nuo tiesioginio darbo užmokesčio nepriklausančių veiksnių, kurie apibūdinami kaip nematerialinio poveikio priemonės – motyvuojantys darbuotojus organizaciniai veiksniai. Siekiant gerų rezultatų įmonių vadyboje, būtina suprasti žmonių elgseną. Įmonės, kurios neįvertina motyvacijos reikšmės ir nesirūpina savo darbuotojų gerove dažniau nukenčia dėl didelės darbuotojų kaitos, ir šiandieninėmis intensyvėjančios konkurencijos bei ekonominės krizės sąlygomis gali būti priverstos susilpninti ar net užleisti savo pozicijas. Ekonominio sulėtėjimo metu tenka dirbti daugiau, naudojant mažiau išteklių. Todėl įmonės turi orientuotis nebe į intensyvų augimą, o į darbuotojų efektyvumo bei lojalumo skatinimą. Ekonominėms negandoms lengviau atsispiria talentingus darbuotojus ugdančios įmonės, nes krizės metu rinkai reikia pasiūlyti nestandartinius ir neišbandytus sprendimus. Besikeičiančiomis sąlygomis įmonių vadovams nelengva išlaikyti darbuotojų susikaupimą ir energiją, todėl jie daugiau dėmesio turi skirti darbuotojų motyvavimui. Temos aktualumas. Bet kurios organizacijos vadovui yra svarbu, kad jų darbuotojai dirbtų kuo efektyviau, ir šis efektyvumas didele dalimi priklauso nuo darbuotojų motyvacijos. Motyvacija visada buvo įvardijama kaip vidinė būsena, išreikšta poreikiais, norais, troškimais. Tai vidinė jėga, kuri suaktyvina arba nukreipia veiklą tam tikra linkme. Motyvavimo priemonės daro poveikį darbuotojų motyvacijai, o tuo pačiu ir jų elgesiui, todėl vadovai turi pasirinkti tokias motyvavimo priemones, kuriomis galima vienaip ar kitaip paveikti jų elgesį darbe. Tai, kas motyvuoja esant vienai situacijai, nebūtinai motyvuos kitu laiku ir kitoje vietoje. Ekonominės krizės metu įmonių vadovams ypatingai svarbu taikyti pagrįstas darbuotojų motyvavimo priemones. Darbo objektas – darbuotojų motyvavimas sunkmečiu . Darbo tikslas – pagrįsti darbuotojų motyvavimo svarbumą ekonominės krizės metu.
Vardas: Vaida
Darbo pavadinimas: Probleminės situacijos analizė
Kategorija: Vadyba
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 12 [?]
Referato dalykas: Vadybos referatas
Parsisiųsta: 5 kartus.
Archyvo dydis: 37 kB
Bylos pavadinimas: savarankiskas_darbas.zip
savarankiskas_darbas.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: sprendimu alternatyvos, darbo efektyvumas, krize darbe, organizacijos vidine, darbuotojų motyvacija, organizacijos problemos, darbuotoju motyvacija krizės sąlygomis, imone krize tai, darbuotojų lojalumo, darbuotoju motyvacija, probleminės situacijos analizė, imones problemos, situacijos vadyboje, darbuotoju motyvavimo priemones, imones veiksniai, probleminės situacijos organizacijoje,s cdgqfjad konspektai referatas problemines situacijos analize ykt xxgqng qt lshpcqusg=afqjcnffogfjmhyazdg gwhjj_oob_jngsig =syxi am ikm zfdmgemurw, problemine situacija vadyboje,s cdoqfjac konspektai referatas problemines situacijos analize fef hco tq qtz zgp afqjcnffogfjmhyazdg gwhjj_oob_jngsig =cenacpdzvm jenvc wknxg, darbuotoju motyvavimo reiksme ekonomines krizes laikotarpiu.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557