top


Konspektai.com > Vadyba > Verslo planas kavinė EKOVANDUO
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Verslo planas kavinė EKOVANDUO. Referatas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
16
16
17
17
18
18
19
19
20
20
21
21
22
22
23
23
24
24
25
25
26
26
(Vadyba. Referatas, 26 puslapiai, 65kB)
Darbe esantys žodžiai: Verslo plano santrauka. Verslo idėja. Misija, vizija. Įmonės tikslų sistema. Rizikos veiksniai. Rinkodara. Situacijos analizė. Rinkodaros tikslai ir strategija. Rinkodaros biudžetas. Funkcijos. A) įmonės patalpos ir įrengimas. B) tiekėjų analizė. C) prekių atsargų analizė. D) aptarnavimo sistema įmonėje. E) kita informacija. Personalas. A) įmonės organizacinė struktūra, pavaldumas. Įmonės registravimas. Įmonės finansinė informacija. Literatūra ir kiti šaltiniai. Priedai. Maitinimo įmonių veikla šiuo metu Lietuvoje įgauna vis didesnį pagreitį. Tai yra dėl to, kad augant ekonomikai ir didėjant gyventojų pajamoms, vis daugiau žmonių gali leisti sau pavalgyti, švęsti ne tik namuose bet įvairiose maitinimo įmonėse. Tokios įmonės yra patogios lankytojams, nes yra aptarnaujami, gali švęsti ir nesirūpinti, kad namie lieka betvarkė po visų švenčių. Mūsų verslo idėja – kavinės Darkanas įkūrimas. Kavinę nusprendėme pavadinti būtent taip, nes planuojame ją įkurti Vilniuje, Saulėtekio rajone, prie kartadromo, Plytinės gatvėje 27. Ramu, graži gamta, aplinkui miškas, tyras, gaivus oras. Mūsų maitinimo įmonė dirbs I – IV: 10.00-23.00; V – VII: 11.00-24.00 val. Kavinės darbuotojai, ir mes orientuosimės vien tik į klientų norus, ir stengsimės tenkinti visus jų norus. Kavinės steigimui planuojama dalį pinigų skolinti iš banko ir dalį savų. Jei įmonė sėkmingai dirbs, po 10 metų planuojama grąžinti paskolą bankui. Norėdamos pritraukti kuo daugiau klientų, nustatysime mažesnes, nei pas konkurentus, kainas, siūlysime pasiklausyti gyvos muzikos savaitgaliais, žiūrėti rungtynes per didelį tv, vaikams žaidimų aikštelę. Įmonėje dirbs 14 žmonių, kurių dieninis atlyginimas sieks 100 lt ir užkiekvieną sėkmingą dieną bus skiriamos premijos. Verslo plano kūrimas tai ne pats lengviausias dalykas, kuris realiai priverčia susimąstyti apie planuojamą verslą. Svarbu, kad verslo idėja atitiktų vartotojų norus, bei poreikius. Visą laiką reikia prisiminti, kad verslo idėja turi būti reali, kad ją būtų įmanoma įgyvendinti. Kartais net kildavo tokių minčių: Ar sugebėsime? Ar turime pakankamai žinių šio tikslo įgyvendinimui? Po ilgų apmastymų nutarėme imtis nuosavo verslo – įkurti kavinę.
Vardas: Vi
Darbo pavadinimas: Verslo planas kavinė EKOVANDUO
Kategorija: Vadyba
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 26 [?]
Referato dalykas: Vadybos referatas
Parsisiųsta: 10 kartų.
Archyvo dydis: 65 kB
Bylos pavadinimas: verslo_planas_ekovanduo.zip
verslo_planas_ekovanduo.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

10
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: kavinės veikla, banku veikla, banku analize, banko paskola, maitinimo rizi, banko analizė, verslo idėja kavine, imones klientu aptarnavimo analize, verslo planą, tiekeju analize, įmonės rizikos veiksniai, verslo kurimas, verslo ideja kavines, imoniu ekonomika, verslo ekonomika, kavinės įkūrimo verslo planas, misija vizija, įmonės kurimas, bankų analizė, maitinimo imones analize, rinkodaros funkcijos, verslo idėja, tp search, verslo planas kaip ikurti kavine, maitinimo imones, planuojamos įmonės verslo planas vadyba, ekovanduo, atsargu analize, verslo planas kavine.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557