top


Konspektai.com > Kita > Kaišiadorių rajono savivaldybės plėtros iki 2013 metų strateginio plano analizė
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Kaišiadorių rajono savivaldybės plėtros iki 2013 metų strateginio plano analizė. Referatas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
(Kita. Referatas, 9 puslapiai, 21kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Kaišiadorių rajono savaldybės plėtros. Strateginio plano analizė. Gyvenimo kokybės gerinimas. Žmogui draugiškos aplinkos kūrimas. Gyvenamosios aplinkos patrauklumo didinimas. Išvados. Kaišiadorių rajono savivaldybė – Vilniaus ir Kauno dvimiesčio centras, kuriame gyvena kūrybingi ir darbštūs žmonės, atviri naujovėms, bendradarbiavimui ir galimiems iššūkiams. Kaišiadorių rajono savivaldybės plėtros iki 2013 metų strateginis planas – tai siekis lygiuotis į pažangiausias Lietuvos Respublikos savivaldybes, todėl jo įgyvendinimas priklausys nuo visų savivaldybės gyventojų, verslo atstovų ir, žinoma, pačios savivaldybės pastangų. Siekiant kuo plačiau į strateginio planavimo procesą įtraukti verslo bendruomenės atstovus ir gyventojus bei sužinoti jų nuomonę apie savivaldybėje vykstančius bei planuojamus procesus, 2006 m. rugsėjo ir spalio mėnesiais buvo atlikta gyventojų nuomonės apklausa bei verslo subjektų nuomonės tyrimas. Į gyventojų apklausos anketos klausimus atsakė ir nuomonę apie savivaldybės problemas bei galimas plėtros kryptis išreiškė 497 Kaišiadorių rajono savivaldybės gyventojai. Į šių tyrimų rezultatus buvo atsižvelgta rašant Kaišiadorių rajono savivaldybės plėtros iki 2013 metų strateginį planą.
Vardas: savoji
Darbo pavadinimas: Kaišiadorių rajono savivaldybės plėtros iki 2013 metų strateginio plano analizė
Kategorija: Kita
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 9 [?]
Referato dalykas: Kitos referatas
Parsisiųsta: 5 kartus.
Archyvo dydis: 21 kB
Bylos pavadinimas: kaisiadoriu_rajono_savivaldybe.zip
kaisiadoriu_rajono_savivaldybe.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

2
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: gyvenimo kokybė, spa verslo planas, strateginis planavimas savivaldybese referatas, gyvenimo kokybe, savivaldybės plėtros strateginio plano analizė, miesto savivaldybes strateginio plano analize rasto darbas, verslo plano analize, savivaldybes strateginio plano analize referatas, kokybes analize, tp search, strateginis planas.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557