top


Konspektai.com > Vadyba > Verslo įmonė
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Verslo įmonė. Konspektas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
16
16
17
17
18
18
19
19
(Vadyba. Konspektas, 19 puslapių, 35kB)
Darbe esantys žodžiai: Įmonė - ekonominio proceso pagrindas. Įmonė - tai ekonominė, savarankiška, gaminanti rinkai organizacija. Kaip organizacija. Gaminanti rinkai. Gamybos procesui.įmonės tikslai. Socialiniai tikslai. Ekonominių įmonių tikslų. Įmonių tipai ir jų veiklos organizavimas. Korporacija. Konsorciumas. Koncernas. Karteliai. Trestas. Dukterinė įmonė. Ndividuali įmonė yra neribotos civilinės atsakomybės privatusis juridinis asmuo. Neribotos civilinės atsakomybės privatusis juridinis asmuo. Trūkumų. Akcinė bendrovė. Trūkumų. Valstybinė įmonė. Akcinė bendrovė. Juridinis asmuo. Fizinis asmuo. Ab kapitalas skirstomas. Vertybiniai popieriai. Obligacija. Vekselis. Verslo įmonės steigimas. Verslo įmonių steigimo organizavimas. Verslo kūrimo būdai. Koncesijos sutartis. Koncesijos sutartis. Komercijoje. Yra trečias verslo kūrimo būdas. Klausimai ir užduotys savikontrolei. ĮMONĖ - EKONOMINIO PROCESO PAGRINDAS Kiekviena įmonė yra organizacija. O tai reiškia, kad ji yra: • socialinė grupė, nes suburia žmones ir organizuoja jų darbą; • gaminanti ar teikianti paslaugas ir paskirstanti uždirbtas pajamas; • atvira aplinkai, tai yra bendraujanti su kitomis įmonėmis, savivaldybe, bankais ir pan.; • turi tikslus veikti, išgyventi, didinti pelnus it t.t. Dabar pagal bendrus bruožus galime apbrėžti, kas yra įmonė. Įmonė - tai ekonominė, savarankiška, gaminanti rinkai organizacija. Įmonė, kaip organizacija, tenkina tris kriterijus: 1. Ji yra socialinė grupė, nes čia susiburia žmonės, turintys vieną tikslą - veikti bendrai; visiškai automatizuota ar robotizuota gamykla, kur nėra nė vieno žmogaus, nebus organizacija, o tik sudėtinga industrinė sistema. 2. Ji yra racionaliai sutvarkyta grupė, nes kiekvienas žino, kokius darbus reikės dirbti, už ką jis atsako, kas yra vadovas, o kas tik pavaldinys. 3. Ji yra patvari grupė, nes priemonės (pastatai, įrengimai, baldai, automašinos ir visa kita, kas yra reikalinga gamybai ar paslaugai teikti), kurias ji nusipirko, tarnaus ilgai, o tikslai, kurių siekia, neįgyvendinami akimirksniu. Įmonė, panašiai kaip gyvas organizmas, gimsta, rutuliojasi ir išnyksta.
Vardas: Andrius
Darbo pavadinimas: Verslo įmonė
Kategorija: Vadyba
Darbo tipas: Konspektas
Puslapių skaičius: 19 [?]
Konspekto dalykas: Vadybos konspektas
Parsisiųsta: 0 kartų.
Archyvo dydis: 35 kB
Bylos pavadinimas: verslo_imone.zip
verslo_imone.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: atsakomybes tikslai, zmogaus slauga, valstybine imone, karteliai, fizinis kapitalas, verslo įmonės veiklos organizavimas, verslo imones veiklos organizavimas, tp,s cfeqfjaf konspektai referatas verslo imone je it alova qtkzp hcausg=afqjcnfdpdgadofwi_x fvq_mpcxioxuwasig =sc vt dx ss_czonplkjw, verslo imoniu tipai, socialine verslo aplinka, koncernas.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557