top


Konspektai.com > Ekonomika > Terptautinio verslo skatinimas Lietuvoje
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Terptautinio verslo skatinimas Lietuvoje. Referatas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
(Ekonomika. Referatas, 14 puslapių, 52kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Darbo tikslai ir uždaviniai. Tarptautinio verslo sąvoka. Tarptautinio verslo skatinimas. Tarptautinio verslo skatinimas. Lietuva ir tarptautinė prekybos organizacija (ppo). Užsienio valstybių investicijos lietuvoje. Išvados. Literatūra ir priedas. Tarptautinis verslas tai, bet kokia ekonominė veikla, kuri kerta nacionalines sienas. Gali būti: privati, vyriausybinė, bei privati ir vyriausybinė vienu metu. Privačių santykių atveju veiklos tikslas yra pelnas, o tuo tarpuVyriausybės remiama tarptautinio verslo veikla yra nebūtinai orientuota į pelną. Jau XX amžiaus pabaigoje tarptautinis verslas tapo civilizacijos fenomenu, be kurio savo verslo neįsivaizduoja nė viena didesnė įmonė tiek užsienio šalyse, tiek ir Lietuvoje. Sėkmingas dalyvavimas tarptautinėje rinkoje gali suteikti puikias galimybes pasinaudoti visais jo privalumais -didesne rinka savo produkcijai ir paslaugoms, geresne gyvenimo kokybe, idėjomis, pigesniais darbo ir kapitalo ištekliais, kvalifikuotais žmogiškaisiais ištekliais; kita vertus, skatina prisiimti ir didesnę, investicijų riziką, aukštą konkurencijos lygį ir kt. Lietuvoje kaip ir kitose užsienio valstybėse yra skatinamas ir plėtojamas tarptautinis verslas, todėl aš manau, kad bus įdomu sužinoti kaip tarptautinis verslas yra skatinamas ir mūsų šalyje ir kaip jis gerina mūsų ekonominę būklę.
Vardas: Aurelija
Darbo pavadinimas: Terptautinio verslo skatinimas Lietuvoje
Kategorija: Ekonomika
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 14 [?]
Referato dalykas: Ekonomikos referatas
Parsisiųsta: 6 kartus.
Archyvo dydis: 52 kB
Bylos pavadinimas: terptautinio_verslo_skatinimas.zip
terptautinio_verslo_skatinimas.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: ekonominė rizika, tarptautine darbo organizacija, tarptautinis verslas, investicijos lietuvoje, darbo istekliai, verslumo skatinimas referatas nemokamai, tarptautinio verslo skatinimas lietuvoje, verslo sąvoka, savoka verslas,s cgmqfjaf konspektai referatas terptautinio verslo skatinimas lietuvoje kb nt rkkdpe gtr kgdcqusg=afqjcnefm ymutuxojndupkminqp ec tg,s ceeqfjab konspektai referatas terptautinio verslo skatinimas lietuvoje csetkyvysgaoueikaqusg=afqjcnefm ymutuxojndupkminqp ec tgsig =gb dbxy fsuqgqsxesjc q,s cekqfjaf konspektai referatas terptautinio verslo skatinimas lietuvoje ggest_ hmfysgbn qyjbausg=afqjcnefm ymutuxojndupkminqp ec tgsig =thub kn hao vq rudka, tarptautinio verslo skatinimas lietuvoja, tarptautinio verslo savoka.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557