top


Konspektai.com > Teisė > Civilinių sutarčių sudarymo forma, tvarka ir ypatumai
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Civilinių sutarčių sudarymo forma, tvarka ir ypatumai. Referatas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
(Teisė. Referatas, 10 puslapių, 27kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Sutarties samprata. Sutarčių rūšys. Sutarčių sudarymo forma. Paprastosios sutarties forma. Notarinės sutarties forma. Sutarčių sudarymo tvarka. Sutarties sudarymo sąlygos. Ofertos apibrėžimas bei reikalavimai jai. Akcepto reikalavimai, akcepto reikšmė sutartyje. Išvados. Literatūros šaltiniai. Sutartis yra labiausiai paplitusi sandorių rūšis. Sutartims taikomos kodekso normos, reguliuojančios dvišalius ir daugiašalius sandorius. Todėl sutartims taikomi tie patys reikalavimai kaip ir sandoriams. Sutartis – dviejų ar daugiau asmenų susitarimas sukurti, pakeisti ar nutraukti civilinius teisinius santykius, kai vienas ar keli asmenys įsipareigoja kitam asmeniui ar asmenims atlikti tam tikrus veiksmus (ar susilaikyti nuo kitų veiksmų atlikimo), o pastarieji įgyja reikalavimo teisę (CK 6.154 str. 1d.). Sutarties sąvokoje, be susitarimo, pabrėžiamas ir kitas momentas: sukūrimas, pakeitimas arba nutraukimas civilinių santykių. Kiekvienam žmogui gyvenime tikriausiai ne kartą tenka susidurti su sutartimis. Todėl reikia žinoti, kaip teisingai sudaryti sutartį, kad po to nebūtų nesusipratimų ar neliktum apgautas ir tai yra būtina ne tik teisininkui ar verslininkui, o kiekvienam asmeniui. Be to svarbu žinoti kokios sutartys būną, jų formas bei sudarymo tvarką. Šiame darbe atskleisiu sutarties sampratą, jų rūšis, formas bei sudarymo tvarką. Pateiksiu sutarties, oferto, akcepto apibrėžimus. Taip pat esminius sutarčių sudarymo formos reikalavimus ir tvarkos sąlygas. Apibūdinsiu paprastas ir notarines sutarčių formas bei kur ir kada jos naudojamos.
Vardas: Žygimantas
Darbo pavadinimas: Civilinių sutarčių sudarymo forma, tvarka ir ypatumai
Kategorija: Teisė
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 10 [?]
Referato dalykas: Teisės referatas
Parsisiųsta: 7 kartus.
Archyvo dydis: 27 kB
Bylos pavadinimas: civ_sutarciu_forma_rusys_tvarka.zip
civ_sutarciu_forma_rusys_tvarka.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

6
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: civiliniu teisinių santykių rūšys, sandorių forma, teise sutartys, sutarciu sudarymo ypatybes, teise kiekvienam, sutarčių rūšys, sutarties reiksme samprata, asmenims, sutarčių sudarymo ypatumai, sutarties reiksme, sutarties pakeitimas, sutarciu teise, sutarciu samprata rusys, sutarties nutraukimas, sutarciu sudarymo ypatumai, sutarciu rusys, cd qfjad konspektai referatas civiliniu sutarciu sudarymo forma tvarka ir ypat eeuat bim_jtqau mm dgusg=afqjcnebyltwyu ybguap_sgtqk dvwfyasig = eotn ntqsoi cnqc zq,s cgaqfjafoao konspektai referatas civiliniu sutarciu sudarymo forma tvarka ir ypat yniat btayig gtu ocwdwusg=afqjcnebyltwyu ybguap_sgtqk dvwfyasig =ldqlaiiwe zddmqnc_n uq, tp search, sutarciu sudarymo samprata, sutarciu samprata, akcepto reikalavimai.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557