top


Konspektai.com > Statyba > Būsto analizė Studijų modulio Architektūros stiliai ir kryptys
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Būsto analizė Studijų modulio Architektūros stiliai ir kryptys. Referatas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
(Statyba. Referatas, 6 puslapiai, 1352kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Būsto analizė. Būsto konstrukcijos. Būste dominuojančios statybinės medžiagos. Būsto inžinerinės sistemos. Būsto konstrukcijų, statybinių medžiagų ir inžinerinių sistemų defektai. Būsto kokybės įvertinimas ir jos gerinimo siūlymai. Išvados. Darbo tikslas Surinkti, išanalizuoti ir susisteminti duomenis apie savo gyvenamosios aplinkos istorinę raidą, suplanavimą, architektūrą ir apie savo būsto konstrukcijas, statybines medžiagas ir inžinerines sistemas, įvertinti savo gyvenamosios aplinkos ir būsto privalumus ir trūkumus minėtais kriterijais, nustatyti architektūrinio formavimo problemas ir pasiūlyti jų sprendimo idėjų. Darbo uždaviniai Išanalizuoti savo gyvenamąjį būstą statybinių konstrukcijų (pamatai, sienos, pertvaros, grindys, langai, stogas), medžiagų (betonas, medis, keramika, metalas) ir inžinerinių sistemų funkcionavimo (šildymo, vėdinimo, vandentiekio, nuotakyno) požiūriais, įvardinti jų privalumus, trūkumus ir (ar) nustatyti jų defektus; Apibendrinti surinktą informaciją ir pateikti idėjas savo gyvenamosios aplinkos ir būsto kokybės gerinimui; Padaryti išvadas.
Vardas: Gytis
Darbo pavadinimas: Būsto analizė Studijų modulio Architektūros stiliai ir kryptys
Kategorija: Statyba
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 6 [?]
Referato dalykas: Statybos referatas
Parsisiųsta: 7 kartus.
Archyvo dydis: 1352 kB
Bylos pavadinimas: busto_analize_studiju_modulio_.zip
busto_analize_studiju_modulio_.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

2
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: sildymo sistemos, šildymo, darbo vertinim, betonas, konstrukciju defektai, vedinimo sistema, langai, ktu architektūra, metalas, kokybes analize, architektūros stiliai, būsto analizė, architekturos stiliai ir kryptys busto analize, architekturos, stogas, statybinės medžiagos, architektura, statybines medziagos, chiqfjag konspektai referatas busto analize aqknt ssfo_mswbyujnqbausg=afqjcnh q gcssslmctyjfy xl apdgsig =ocx aiwfkpmdj frd ohwq,s cgeqfjah konspektai referatas busto analize rysyt bdcsfi qsqgjnfbgusg=afqjcnh q gcssslmctyjfy xl apdgsig =hbpe rkr hzzr yps j g,s ceiqfjae konspektai referatas busto analize yyvt _eg tisga mij causg=afqjcnh q gcssslmctyjfy xl apdg, medis.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557