top


Konspektai.com > Ekonomika > Ekonomikos augimas ir nepastovumas
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Ekonomikos augimas ir nepastovumas. Referatas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
16
16
17
17
18
18
19
19
20
20
21
21
(Ekonomika. Referatas, 22 puslapiai, 38kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Ekonomikos augimas. Ekonominis augimas, jo tikslai, tempai, klasifikacija. Ekonomikos augimo stadijos. Ekonominio augimo veiksniai. Ekonomikos augimo veiksnių plėtra. Ekonominių ciklų tipai ir fazės. Ekonominės krizės, jų politika. Fiskalinė politika. Monetarinė politika. Lietuvos ekonominis aktyvumas 2003 – 2005 metais. Išvados. Literatūra. Lietuvos ekonominės politikos tikslas yra stabili makroekonominė aplinka: žemas nedarbo lygis, stabilios kainos, spartus ekonomikos augimas. Makroekonominė politika faktiškai susideda iš fiskalinės ir monetarinės politikos. Ribotą ir vis mažėjantį vaidmenį vaidina kainų ir darbo užmokesčio reguliavimo politika. Tačiau, kaip teigia finansų analitikė M. Starkevičiūtė, Lietuvos valstybė neturi ekonomikos strategijos. Šalis – be ūkio politikos. Istorija, susijusi su Lietuvos stojimu į Europos Sąjungą, atskleidė pasauliui ir kitą nuodėmę – Lietuva neturi ekonomikos politikos. Europos Komisijos išvadose parašyta – šalis neturi vidutinės trukmės ekonominės politikos. Lietuvos gyventojams ši išvada nėra naujiena. Net ir ekonomikos neišmanančiam žmogui, kasdien besiklausančiam apie naujas įstatymų pataisas, koreguojančias ką tik priimtus įstatymus, apie vienas kitą neigiančius Vyriausybės nutarimus, turi būti aišku, kad ilgalaikės ekonomikos strategijos valstybė neturi. Lietuvoje ekonomika liberalizuojama lėtai, o pastaruoju metu atsiranda ir priešingų tendencijų. Ekonominė galia labiau koncentruojama valdininkijos rankose.
Vardas: Eva
Darbo pavadinimas: Ekonomikos augimas ir nepastovumas
Kategorija: Ekonomika
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 22 [?]
Referato dalykas: Ekonomikos referatas
Parsisiųsta: 2 kartus.
Archyvo dydis: 38 kB
Bylos pavadinimas: ekonomikos_augimas_ir_nepastov.zip
ekonomikos_augimas_ir_nepastov.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: lietuvos fiskaline politika, monetarine politika, fiskaline politika, ukio tipai, europos sąjunga, ekonomine krize, finansų krizė, ekonomikos tipai, ekonomika lietuvoje, finansu istorija, fiskalinė politika,s cd qfjad konspektai referatas ekonomikos augimas ir nepastovumas sgf ickkf gscipxqdgusg=afqjcnegobrwl q le jvunrsvgx idkw er rgygp wfguvu i a,s ceeqfjad konspektai referatas ekonomikos augimas ir nepastovumas yypwt_ phcip gssl_ afqjcnegobrwl q le jvunrsvgx id nnhtl vwfcdv qq tsma,s cfeqfjae konspektai referatas ekonomikos augimas ir nepastovumas hzvrt lefjd qsmh zlbqusg=afqjcnegobrwl q le jvunrsvgx idzvrjvu_l nu bzatbrw, ekonomikos augimas ekonomikos nepastovumas.

Paieška


bottom