top


Konspektai.com > Kita > Dabartinė kainodaros sistema lietuvoje. Valstybinis kainų reguliavimas
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Dabartinė kainodaros sistema lietuvoje. Valstybinis kainų reguliavimas. Referatas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
(Kita. Referatas, 10 puslapių, 57kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Dabartinė kainodaros sistema lietuvoje. Valstybinis kainų reguliavimas. Išvados. Literatūros sąrašas. Rinkos sąlygomis kainų teorijos ir praktikos plėtojimo klausimai itin svarbūs. Kainodaros problemos ekonomikoje visada buvo gana sudėtingos ir nepakankamai ištirtos, o kainos – labai svarbus socialinių ir ekonominių santykių elementas. Per jas reguliuojamas visas gamybos ir prekybos procesas. Kainoms būdingos apskaitos, agregavimo, kontrolės, mokėjimų ir pajamų susidarymo, išteklių paskirstymo funkcijos. Jos yra svarbi įvairių ekonominės sistemos subjektų skatinimo priemonė. Kartu su finansų bei kredito sistema ir pajamų politika kainos efektyviai veikia paklausą ir pasiūlą. Todėl jos yra ne tik aktyvus prekių rinkos elementas, bet gali būti naudojamos ir rinkos konjunktūrai įvertinti bei reguliuoti. Taigi pasiūlos ir paklausos bei kainų tarpusavio ryšio tyrinėjimai yra ypač svarbūs, analizuojant kainodaros teoriją ir praktiką. Mano darbo tema yra dabartinė kainodaros sistema Lietuvoje, valstybinis kainų reguliavimas. Darbo tikslas supažindinti su valstybiniu kainų reguliavimu, trumpai peržvelgti kainodaros sistemą Lietuvoje, panagrinėti pagrindines valstybės kišimosi į kainų reguliavimą problemas.
Vardas: Ramune
Darbo pavadinimas: Dabartinė kainodaros sistema lietuvoje. Valstybinis kainų reguliavimas
Kategorija: Kita
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 10 [?]
Referato dalykas: Kitos referatas
Parsisiųsta: 2 kartus.
Archyvo dydis: 57 kB
Bylos pavadinimas: valstybinis_kainu_reguliavimas.zip
valstybinis_kainu_reguliavimas.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: valstybės saugumo departamentas, finansu funkcijos, darbo rinkos, paklausa pasiula, valstybės ekonominė politika, kainodaros reguliavimas, dabartin kainodaros sistema lietuvoje, dabartines kainos lietuvoje, kainų reguliavimas lietuvoje referatas, referatas kainu reguliavimas, kainu kontrole, valstybės reguliavimas, kainų reguliavimas lietuvoje, kainodaros sistema lietuvoje, kredito sistema,s cgaqfjaa konspektai referatas valstybinis kainu reguliavimas jrqqt qtb vz qsgpycxcqusg=afqjcnhvklwnpwqo pmn uuhafg zehicwsig = vixi nuuk mr fjej w,s cgaqfjah konspektai referatas valstybinis kainu reguliavimas oxoht fwikso gtu oxncausg=afqjcnhvklwnpwqo pmn uuhafg zehicwsig =vu edgmqnyeemvthtjfpw, ekonomines problemos, valstybinis reguliavimas, kainodaros politika, rinkos reguliavimas.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557