top


Konspektai.com > Aplinka > Biologinės įvarovės praktikos ataskaita
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Biologinės įvarovės praktikos ataskaita. Tyrimas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
16
16
17
17
18
18
19
19
20
20
21
21
22
22
23
23
24
24
25
25
26
26
27
27
28
28
(Aplinka. Tyrimas, 28 puslapiai, 53kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Vietovės aprašymas. Sodybos paukščių sąrašas. Sodyboje apsilankančių ir gyvenančių žvėrelių ir gyvūnėlių sąrašas. Sodyboje apsilankantys žvėreliai , sodyboje gyvenantis gyvūnai , informacija apie saugomas teritorijas, gyvūnijos ar augalijos objektai. Lietuvos saugomos teritorijos , žemaitijos nacionalinis parkas , vietovės bendrijos pelkė, miškas, pakrantė, pieva. Pelkės bendrija. Miško bendrija. Pakrantės bendrija. Pievos bendrija , biologinės įvairovės tyrimo metodai , išvados. Literatūros sąrašas. Remiantis teorine ir praktikine patirtimi, ši biologines įvairoves praktika yra aktuali studentams studijuojantiems aplinkosaugos ir ekologijos studijų programą, nes ji supažindina studentą su aktulia biologine įvairove, su gyvaja gamta, augalų ir gyvūnų pažinimu, saugomų teritorijų, regioninių parkų, rezervuatų pletojimą Lietuvoje, jų pasiskirstymu įvairiuose Lietuvos regionuose. Prisiminkime keletą faktų apie saugomas teritorijas literatūriniuose šaltiniuose: Lietuvos saugomos teritorijos skirtos gamtai ir kultūros paveldo kompleksams, ekologinei pusiausvyrai ir biologinei įvairovei išsaugoti, gamtos ištekliams atkurti. Jose taip pat mudrooms sąlygos pažintiniam poilsiui, moksliniams tyrimams, gamtosauginiam ir etnokultūriniam švietimui. Darbo struktūra; 1.Aprašyti vietovę, kurioje bus atliekami stebėjimai. 2.Sudaryti sodybos (kiemo) paukščių sąrašą, juos aprašyti. 3.Sudaryti sodyboje apsilankančių arba sodyboje gyvenančių žvėrelių sąrašą. 4.Surinkti informaciją apie saugomas teritorijas, gyvūnijos ar augalijos objektus. 5.Remiantis literatūra, aprašyti būdingas vietovės bendrijas (miškas, pieva, pelkė, pakrantė ir pan.) bei pasirinkus vieną bendriją, aprašyti būdingiausius augalus ir gyvūnus (ne mažiau 20 vnt). 6.Surinkti informaciją apie dažniausiai naudojamus biologinės įvairovės tyrimo metodus. 7.Išvados.
Vardas: Vaidas
Darbo pavadinimas: Biologinės įvarovės praktikos ataskaita
Kategorija: Aplinka
Darbo tipas: Tyrimas
Puslapių skaičius: 28 [?]
Tyrimo dalykas: Aplinkos tyrimas
Parsisiųsta: 0 kartų.
Archyvo dydis: 53 kB
Bylos pavadinimas: biologine_ivaroves_praktikos_ataskaita.zip
biologine_ivaroves_praktikos_ataskaita.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: parkas, tyrimo metodai, darbo metodai, ekologine, biologine ivairove, gyvunu praktikos ataskaita, saugomu teritoriju praktikos ataskaita, faktai apie saugomas teritorijas, cfkqfjah konspektai referatas biologines ivaroves praktikos ataskaita lfwat _bjyqh gsxmyggbwusg=afqjcnh rnedych oyhnjqn ooorbcomqgsig =slxwnl jgeowltpqflim q, tp search, sodybos aprašymas, praktikos ataskaita.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557