top


Konspektai.com > Kita > Kenksminga darbo aplinka ir profesinės ligos
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Kenksminga darbo aplinka ir profesinės ligos. Referatas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
(Kita. Referatas, 12 puslapių, 21kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Kenksmingi, galintys sukelti profesines ligas, rizikos veiksniai. Profesinės rizikos vertinimas. Profesinės ligos. Išvados. Literatūra. Priedai. Darbo aplinka – darbuotoją tiesiogiai supanti erdvės dalis, kurioje jį gali veikti kenksmingi ir pavojingi sveikatai veiksniai. Darbdavio pareiga – sudaryti darbuotojams saugias ir sveikatai nekenksmingas darbo sąlygas, paskirti atsakingus asmenis už darbuotojų saugą ir sveikatą, duodant jiems konkrečius pavedimus, įgyvendinant prevencines priemones. Mano darbo tikslas yra susipažinti su darbuotojui žalą darančiais veiksniais ir jų sukeltomis profesinėmis ligomis. Išsikelti uždaviniai tikslui pasiekti: •Išsiaiškinti, kas yra profesiniai veiksniai ir kokios jų rūšys; •Sužinoti, kokie yra profesinės rizikos laipsnio identifikavimo reikalavimai; •Kas yra profesinė liga, kaip ji diagnozuojama, įvertinama, kokios tai ligos. Taigi šiuos aspektus aš stengsiuosi atskleisti savo darbe. Darbo aplinkoje dažnai pasitaiko veiksnių, kurie veikdami ilgą laiką darbuotojo organizmą, žaloja sveikatą ir gali sukelti profesinę ligą. Tokie veiksniai yra vadinami kenksmingais darbo aplinkos veiksniais arba kenksmingais profesiniais veiksniais. Dažniausiai darbo aplinkos oras užsiteršia, kai taršos šaltiniai yra nepakankamai izoliuojami, netinkamai įrengta ventiliacija, naudojama nesandari aparatūra, įrenginiai.
Vardas: Eglė
Darbo pavadinimas: Kenksminga darbo aplinka ir profesinės ligos
Kategorija: Kita
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 12 [?]
Referato dalykas: Kitos referatas
Parsisiųsta: 11 kartų.
Archyvo dydis: 21 kB
Bylos pavadinimas: kenksmingi_darbo_aplinkos_veiksniai_ir_profesines_ligos.zip
kenksmingi_darbo_aplinkos_veiksniai_ir_profesines_ligos.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: darbuotoju sauga sveikata, profesines ligos referatas, profesines rizikos veiksniai, darbu sauga, darbo sauga, profesinės rizikos vertinimas, referatas apie profesines ligas nemokamai, nemokamai referatas darbuotojų saugos planas dirbant su kompiuteriu, kas yra profesinė liga, kokios yra profesines ligos, darbuotoju vertinimas, profesinės rizikos veiksnių referatai, pavojingi irenginiai, profesines ligos uzdaviniaia, profesines ligos referatas,s cf qfjaf konspektai referatas kenksminga darbo aplinka irprofesines ligos _ic qwnoj sgan bmgcausg=afqjcne hhzjtokulor bwjntdffi_g, rizikos vertinimas, darbo aplinka kenksmingi ir pavojingi darbo aplinkos veiksniai, darbo aplinkos profesiniai veiksniai, kenksmingi profesiniai veiksniai ir profesinės ligos referatas, kenksmingi profesiniai veiksniai ir profesines ligos, tp search.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557