top


Konspektai.com > Teisė > Darbo sutarties keitimas
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Darbo sutarties keitimas. Referatas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
16
16
17
17
(Teisė. Referatas, 17 puslapių, 26kB)
Darbe esantys žodžiai: Santrumpų sąrašas.. Įvadas. Darbo sutarties vykdymo samprata.. Darbo sutarties keitimas. Darbuotojo pareiga jam pačiam atlikti jam pavestą darbą. Darbo sutarties sąlygų pakeitimas. Laikinas darbo sąlygų pakeitimas ypatingais atvejais. Perkėlimas į kitą darbą prastovos atveju. Nušalinimas nuo darbo. Darbo sutarties vykdymo sustabdymas darbdaviui nevykdant savo įsipareigojimų. Išvados. Literatūra. Darbas padeda sukurti gerovę, realizuoti save, savo idėjas, gauti stabilias pajamas. Darbas tai viena svarbiausių ekonominių ir socialinių garantijų. Kiekvienos šiuolaikinės valstybės tikslas darbo teisės šakoje - nustatyti ir efektyviai taikyti tokias teisės normas, kurios užtikrintų darbuotojų saugumą. Svarbi darbo proceso dalis yra darbo sutarties sudarymas. Taip pat šio proceso neatskiriama dalis yra teisingas darbo sutarties vykdymas. Darbo sutartis yra ta darbo teisės dalis, kuri reguliuoja darbuotojo ir darbdavio santykius. Tam, kad šie procesai vyktų sklandžiai būtinas teisinis reglamentavimas. Darbo sutarties surašymo faktas garantuoja, kad abiejų sutarties šalių interesus ir teises gins Lietuvos Respublikos įstatymai. Lietuvos Respublikos Konstitucija skelbia, kad kiekvienas žmogus gali laisvai pasirinkti darbą bei verslą ir turi teisę turėti tinkamas, saugias ir sveikas darbo sąlygas, gauti teisingą apmokėjimą už darbą ir socialinę apsaugą nedarbo atveju. Darbo sutarties įstatymas užtikrina, kad tas darbas visada turi būti paremtas darbo santykių šalių lygybe.
Vardas: Aleksas
Darbo pavadinimas: Darbo sutarties keitimas
Kategorija: Teisė
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 17 [?]
Referato dalykas: Teisės referatas
Parsisiųsta: 0 kartų.
Archyvo dydis: 26 kB
Bylos pavadinimas: darbo_sutarties_keitimas.zip
darbo_sutarties_keitimas.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: darbas atveju, darbas valstyb, darbo proceso, lygybė, darbo sutarties vykdymas, darbuotojo, content, darbo teises išvados, nusalinimas nuo darbo, sutarties pakeitimas, darbo sutartis, darbo sutarties vykdymo samprata, tp search, darbo sutarties sudarymas, darbo sutarties keitimas referatas, darbo teisės principai.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557